Prevalin Direct: was het maar weer zomer!

Loopneus, jeukende ogen en niezen. Als je hooikoorts hebt, komt dit je ongetwijfeld bekend voor. Ons testpanel is goed te spreken over Prevalin Direct. Het werkt goed en vrijwel direct, zonder bijwerkingen. ‘Binnen een half uurtje was ik klachtvrij!’

Er zijn mensen die blij zijn dat het nog lang geen zomer is. Als je last van hooikoorts hebt, is het seizoen waarin bomen en gras in bloei staan geen pretje. Gelukkig worden de middelen tegen  hooikoorts steeds beter. Ons testpanel probeerde Prevalin Direct. Een baanbrekend middel tegen allergenen dat binnen 3 minuten het gewenste effect geeft. Sneller dan andere hooikoortsproducten.

En, werkt het? jazeker. Nou en of.

60% wil niets anders meer
6 op de 10 hooikoortspatiënten zou hun vertrouwde medicijnen direct vervangen door deze neusspray. ‘Na het sprayen voel je in de neus de vloeistof ‘stollen’, zegt X (leeftijd). ‘Dit laagje heeft mij beschermd en geholpen. Binnen een kwartier waren de eerste symptomen weggetrokken. Ik ben zeer tevreden!’

Voor 79% van de testers zijn de ervaringen met het middel een reden om de nieuwe Prevalin Direct neusspray aan te bevelen bij familie en vrienden. ‘Eindelijk een middel tegen hooikoorts dat  direct helpt en tegelijker tijd ook mild aanvoelt’, aldus X (leeftijd). Een zomer waarin je niet de deuren en ramen gewoon kunt openzetten om van het mooie weer te genieten. Dat gun je toch iedereen.

Geen vervelende bijwerkingen
Prevalin Direct doet wat je van een goed hooikoortsmiddel mag verwachten, zonder die vervelende bijwerkingen. 95% van de testers vindt het fijn dat het middel niet slaperig maakt. Want wat heb je aan een zorgeloze zomer als je te versuft bent om ervan te genieten. Prevalin Direct bevat bovendien geen ‘paardenmiddelen ’ als antihistamine en corticosteroïden. Een pluspunt voor 91% van onze testers.

Prevalin Direct werkt… direct
Dat de neusspray snel werkt, en direct beschermt bij hooikoorts is voor 4 op de 10 testers het belangrijkste effect . ‘Binnen een half uurtje was ik klachtvrij!’, zegt X (leeftijd). Prevalin Direct helpt goed tegen alle neus- en oogklachten bij hooikoorts, oordeelt 72%.

Andere positieve reacties:

  • ‘Ik hoefde niet meer aan mijn hooikoorts te denken.’ (X, leeftijd)
  • ‘Het werkt snel, het legt duidelijk een laagje aan in je neusholte, het voelt een beetje aan als een loopneus, het ruikt prettig.’ (X, leeftijd)  
  • ‘Eerste  reactie: wauw, een neusspray die lekker ruikt. Het geeft een fris en open gevoel in de neus.’ (X, leeftijd)

Met Prevalin Direct in het badkamerkastje zijn de hooikoortspatiënten van ons testpanel klaar voor het voorjaar. Laat die boompollen maar komen. En de geur van vers gemaaid gras is voortaan iets om van te genieten. De zomer van 2014 wordt er eentje om niet gauw te vergeten.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!