Priorin: ondersteuning ter bevordering van de haargroei*

Priorin is een voedingssupplement en heeft nu een verbeterde formule met een combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder biotine. Priorin capsules met biotine zijn speciaal ontwikkeld om de haarwortel te voeden en aan te sterken. De haarwortel is het centrum van de haargroei. Alleen gezonde haarwortels produceren sterk, vol en gezond haar van binnenuit. Het is wetenschappelijk bewezen dat biotine een gezonde haargroei van binnenuit ondersteunt.

De meerderheid van de vrouwen heeft Priorin positief ervaren
Binnen twee maanden merkten 2 van de 3 testers een effect*. Zij ervaarden dat het haar sterk, vol en gezond aanvoelde of zeiden dat het haar meer volume of glans had. Daardoor zou het merendeel van de testers Priorin aanbevelen aan familie en/of vrienden en bijna de helft van de deelnemers is van plan de kuur regelmatig te gebruiken.

Enkele reacties uit het testpanel:

“Maakt het haar sterker en steviger en krijgt meer volume.”

“Makkelijk om vol te houden en goed resultaat.”

“Makkelijk in te nemen en geen verkeerde smaak.”


Wanneer kan het haar een extra ondersteuning gebruiken?
Uit het testpanel is gebleken dat vrouwen na de geboorte van hun kind het meest extra ondersteuning voor het haar kunnen gebruiken. Dit is de top 5:
1. Na de geboorte van kind (20%)
2. Zwangerschap (18%)
3. Drukte en stresssituaties (15%)
4. Medicijngebruik (8%)
5. Overgang (7%)

Lees meer op www.priorin.nl

Zelf proberen?
Wil jij zelf proberen of Priorin voor jou werkt? Maak nu gebruik van 20% korting op Priorin 60 capsules verpakking bij Drogisterij.net. (Ter info: De korting wordt pas aan het eind van de bestelling verrekend.)

*Priorin is een voedingssupplement met de natuurlijke bouwstof biotine. Biotine ondersteunt gezonde haargroei van binnenuit en houdt je haar sterk. Omdat haar langzaam groeit, wordt een Priorin kuur van tenminste drie maanden aanbevolen.

**77 dames hebben Priorin gedurende 3 maanden getest.

KAG-Nr. 80-1113-2335