Priorin: ondersteuning ter bevordering van de haargroei*

Priorin is een voedingssupplement en heeft nu een verbeterde formule met een combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder biotine. Priorin capsules met biotine zijn speciaal ontwikkeld om de haarwortel te voeden en aan te sterken. De haarwortel is het centrum van de haargroei. Alleen gezonde haarwortels produceren sterk, vol en gezond haar van binnenuit. Het is wetenschappelijk bewezen dat biotine een gezonde haargroei van binnenuit ondersteunt.

De meerderheid van de vrouwen heeft Priorin positief ervaren
Binnen twee maanden merkten 2 van de 3 testers een effect*. Zij ervaarden dat het haar sterk, vol en gezond aanvoelde of zeiden dat het haar meer volume of glans had. Daardoor zou het merendeel van de testers Priorin aanbevelen aan familie en/of vrienden en bijna de helft van de deelnemers is van plan de kuur regelmatig te gebruiken.

Enkele reacties uit het testpanel:

“Maakt het haar sterker en steviger en krijgt meer volume.”

“Makkelijk om vol te houden en goed resultaat.”

“Makkelijk in te nemen en geen verkeerde smaak.”


Wanneer kan het haar een extra ondersteuning gebruiken?
Uit het testpanel is gebleken dat vrouwen na de geboorte van hun kind het meest extra ondersteuning voor het haar kunnen gebruiken. Dit is de top 5:
1. Na de geboorte van kind (20%)
2. Zwangerschap (18%)
3. Drukte en stresssituaties (15%)
4. Medicijngebruik (8%)
5. Overgang (7%)

Lees meer op www.priorin.nl

Zelf proberen?
Wil jij zelf proberen of Priorin voor jou werkt? Maak nu gebruik van 20% korting op Priorin 60 capsules verpakking bij Drogisterij.net. (Ter info: De korting wordt pas aan het eind van de bestelling verrekend.)

*Priorin is een voedingssupplement met de natuurlijke bouwstof biotine. Biotine ondersteunt gezonde haargroei van binnenuit en houdt je haar sterk. Omdat haar langzaam groeit, wordt een Priorin kuur van tenminste drie maanden aanbevolen.

**77 dames hebben Priorin gedurende 3 maanden getest.

KAG-Nr. 80-1113-2335

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Monique Van Heiningen
  Ik heb erg moeilijk haar ,wat ook nauwelijks groeit Dus kom maar op met dit wondermiddel!
 • Ik geloof helemaal niets van zogenaamde supplementen om je haar te laten groeien. flauwekul,ik zeg placebo effect.
 • Heb het niet gebruikt maar wel van een vriendin gehoord dat ook zij na 2 maanden veel sterker en gezonder haar kreeg. Ben erg benieuwd.. Zit nog te twijfelen of ik het ga bestellen!
 • Johanna Gaal
  Ik heb het 2 a 3 jaar geleden ook gebruikt, wel 3 x, maar heb je echt haar uitval, helpt het echt niet, ik had het graag nog eens geprobeerd, maar helaas, kwam weer niet in aanmerking. jammer!!
 • Hellen Van Londen
  ik heb in februari 3 weken lang koorts gehad met 2x antibiotica en door zware stres heb ik erge haaruitval borstels heb al biergist tabletten geprobeerd maar niets hielp. dus hoop ik dat ik dit product mag testen.
 • Leo De Bruin
  Zou geweldig zijn om te testen, dit omdat ik veel in stress situaties! Vele producten geprobeerd, géén één hielp, mijn hoop is op dit product gevestigd.
 • Corina Vandebeek
  Zou geweldig zijn om te testen vooral nu
 • Ik wil heel graag dit product testen omdat ik al zoveel dingen heb geprobeert dat me haar een goede ondersteuning krijgt .maar niks helpt! Misschien is dit de oplossing!
 • Fia Arts
  ik heb door chemo erg dun haar terug gekregen . wie weet helpt het
 • Anne Brouwers
  Ik heb meegedaan en ben erg tevreden. Ben bezig met de 2e kuur van 3 maanden.
 • Marleen Philips
  Ik zou dit product ook graag willen testen!! Misschien krijg ik dan eindelijk mijn mooie volle bos haar terug :)
 • Yasmine Sakhori
  ik wil mijn haar heel lang laten groeien dus k zou dit product heel graag willen testen.
 • Catharina Mark
  Ik zou dit product graag uit willen proberen, zeker gezien het feit dat ik nu bezig ben met mijn haar te laten groeien, wat al aardig lukt maar ondersteuning kan ik wel gebruiken.