Resultaten Bepanthen Beschermende Zalf

103 testers 98% beveelt het aan
8.5

 KAG-nr: 80-0718-1003.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Linsey
  Ik heb al meermaals een product mogen testen, dus ik kan jullie verzekeren dat er wel degelijk mensen geselecteerd worden! Of je geselecteerd wordt hangt soms af van bepaalde criteria zoals doelgroep, leeftijd, etc. Daarom wordt je voor het ene product wel geselecteerd en voor het andere niet. Dus gewoon volhouden! Je komt vanzelf een keer aan de beurt.
 • Kerensa (Redactie)
  Hi hettestpanel.nl leden, Dankjewel voor jullie berichtjes. In onze nieuwsbrief is terug te lezen dat het gaat om de testresultaten van Bepanthen Beschermende Zalf. Wanneer het een oproep betreft is dit ook duidelijk te zien. Binnenkort komen er weer een paar testpanels aan, let dus goed op als je de mail ontvangt. Meestal staat een oproep ruim 5 dagen open om je aan te melden voor een testpanel. Met vriendelijke groet, hettestpanel.nl redactie.
 • Ulla
  Ik heb ook nooit iets mogen testen bij het testpaneel, maar ik kreeg tijd geleden een proeftube Bepanthen, dat ik aangevraagd had, toegestuurd. Ik ben nogal sceptisch wat de producten met bijbehorende beloften aangaat maar nu geen loze beloften , het werkt inderdaad fantastisch.
  • Ineke
   Inderdaad het werkt heel goed. Ik ben met deze klachten al een paar keer bij de huisarts geweest. Heb twee verschillende tubetjes geprobeerd, niets heeft geholpen. Ik gebruikte een week Bepanthen en het was prachtig om te zien. Mijn klachten zijn afgenomen. Ik gebruik de zalf nog af en toe.
 • Anne
  Ik heb al 2 keer iets mogen testen. Wanneer er een mail komt dat je deel kunt nemen staat er na het inloggen precies hoeveel tijd er nog is om je op te geven. Een paar dagen later krijg je dan een mail waar in staat dat je wel of niet mee kan doen.
 • Maria
  jammer heb mij ook op gegeven als tester maar krijg altijd maar tehoren je kan niet meer meedoen
 • A.M.
  Waarom gebeurt me dit elke keer? Ik krijg een mailtje en ik reageer vrijwel direct maar dan kan ik al niet meer deelnemen, ik geloof er gewoon niet meer in dat er ├╝berhaupt nog mensen geselecteerd worden...
 • Linda
  ja jamer klik oook op de mail en niet meer deelnemen
 • Reint
  Ik kende Bepanthen al. Ik draag regelmatig een holter voor de registratie van de hartslag. Van de pleisters krijg ik hele rode plekken, die pas na weken verdwenen zijn. De laatste keer heb ik er Bepanthen opgesmeerd en wat denk je? Na 3 dagen waren alle rode plekken verdwenen!
 • Rosalien
  Jammer dat ik me opgegecven heb als tester ,krijg alleen maar te horen " je kunt niet meer meedien "