Resultaten Danone Activia

120 testers 96% beveelt het aan
8.1

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Aileen
  Proficiat 'het testpanel' ! Dank jullie dat jullie eindelijk de vele kritieken serieus hebben genomen en de uitslagen nu met plus- en minpuntjes wordt gegeven. Het is zo veel nuttiger, geloofwaardiger en lijkt het minder op een (verkapte) reclame. Ik heb hier veel meer aan en zo ook anderen. Dit lijkt meer op een uitslag van een (eerlijke) test als daarvoor. Ik weet niet hoe het met anderen zit, maar ik neem jullie nu in ieder geval een stuk serieuzer alsook is uitslag meer waardevol geworden. Enige wat ontbreekt is een linkje voor de meer en serieus geïnteresseerden naar meer gedetailleerdere informatie. Jullie stellen namelijk redelijk wat vragen en zou graag zien wat daarmee gedaan wordt. Ga verder met zo groeien en blijf je testpanelleden serieus nemen. Zo kun je je zelf steeds meer professioneler en deskundiger profileren en zal er steeds meer vraag komen naar jullie testresultaten.
 • Nel (Navacia)
  Kim ik kan wel antwoord geven op je vraag hoe mannen dit zouden beoordelen? Mijn man vond de vijgen niet zo lekker. en de bosbes zelfs zalig. Ik precies zo, vijgen vond ik wat tegenvallen en bosbes is lekker. mijn kleinzoon vond beide lekker alleen de stukje er in niet zo hahaha. en ja hoor dit is een zalig toetje zo hebben wij het ook gegeten.
  • Kim
   Bedankt voor uw persoonlijke reactie :).
 • Kim
  De oudere dames zijn kritisch! Het is een feit dat smaakbeleving aan verandering onderhevig is. Ik lees dat Sandra (54) meer stukjes had verwacht. Ik vraag me af of dit is wat ze juist wel of niet had gehoopt? Ikzelf zou het als positief hebben ervaren wanneer er minder stukjes in hadden gezeten, dan ik had verwacht. Ik vind het opvallend dat Helma (54) het product aanbeveelt als ontbijt of lunch. Ik ben benieuwd of het ook geschikt is als ‘toetje’ of avondsnack. Tot slot: hoe zouden mannen dit product beoordelen?! Hihihi.