Resultaten Libelle XL-S Medical testpanel

20 Testers hebben enthousiast deelgenomen aan het Libelle testpanel XL-S Medical: afvallen onder begeleiding. Zij hebben het product drie maanden getest om lekkerder in hun vel te zitten. Lees hieronder het resultaat.

Wat belooft het product?
XL-S Medical helpt met het volhouden van je goede voornemens. Met de tabletten verlies je drie keer meer gewicht dan met beter eten en bewegen alleen. XL-S Medical bindt 1/4 van je vetinname, vermindert eetlust en heeft een positief effect op de stoelgang. Het is een natuurlijk en wetenschappelijk bewezen middel speciaal om jou te helpen met het bereiken van je doel.

Wat is de mening van het testpanel?
• 78% van de testers heeft bij het gebruik van XL-S een verzadigd gevoel ervaren
• 16 van de 20 testers zijn beter gaan eten en zijn meer gaan bewegen naast het gebruik van XL-S Medical
• Het delen van ervaringen op het forum en het eet- en beweegdagboek ervaren de testers als een extra steuntje in de rug
• 88% van de vrouwen zou XL-S aanraden aan vrienden/kennissen
• De testers geven XL-S Medical gemiddeld een 7,7
• 11 van de 16 testers gaat door met XL-S Medical (46% gaat door omdat het doelgewicht nog niet is bereikt, 19% gaat door om nog meer af te vallen)
• 13% stopt omdat het doelgewicht is bereikt

“XL-S Medical doet wat het zegt.”

“Ik zou XL-S Medical aanraden want het heeft mij erg geholpen.”

“Ik heb het aanbevolen aan meerdere mensen in mijn omgeving. Iemand van fitness vroeg hoe ik 15 kilo afvallen voor elkaar had gekregen, ik heb haar XL-S Medical aanbevolen en zei dat ik het zonder niet had gered.....”

Kijk voor meer informatie over XL-S Medical op www.xlsmedical.nl.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Filitsa Anastasa
  i would like to test that please!
 • Maria Anne Cecile Zegers
  OVERTUIG MIJ!
 • Monique Plomp
  Wat is XL-S Medical? XL-S Medical is een afslankpil waar een vezel in zit die de darmwerking en de vetopname beïnvloedt. Bestellen kan onder meer via de website van de producent. Voor €159 heb je dan een kuur van 3 maanden inclusief eet- en beweegadviezen. Het is daarbij mogelijk om een diëtist te raadplegen. Wat doet deze pil? Volgens de producent is de werking van de pil dat die ¼ van de vetinname bindt, de eetlust vermindert en een positief effect heeft op de stoelgang. De producent geeft met de resultaten van een onderzoek aan dat dit resulteert in een klein gewichtsverlies. Hoe groot is het effect? Een indicatie van de grootte van het effect is te zien aan het onderzoek dat geldt als de onderbouwing van het nut van deze pil. Dit onderzoek gaat als volgt: 125 proefpersonen met een gewicht van circa 80 tot 90 kilo (BMI gemiddeld 29,6) doen mee met het experiment. Ze krijgen allemaal het advies om beter te eten en meer te bewegen. De helft slikt vervolgens deze pil en de andere helft krijgt, zonder dat deze mensen het weten, een nepmiddel. Na 3 maanden is het gemiddelde gewicht van de pilslikkers veranderd. De pilslikkers zijn gemiddeld 3,8 kg kwijt, de nepmiddel-slikkers 1,4 kg. Een klein effect dus. Wat belooft de pil? De claim luidt: 3x meer gewichtsverlies, dan met beter eten en meer bewegen. Hoe gaat het op de lange duur? Ook daar is een bescheiden experiment naar gedaan, waarvoor de proefpersonen een tweede ronde van 6 maanden doorliepen. Bij elkaar gebruikten ze dus 9 maanden deze therapie. De conclusie was dat over het algemeen het gewichtsverlies van de eerste ronde werd behouden in de tweede ronde. Wat er na 9 maanden gebeurt is niet bekend. Bijverschijnselen? Volgens de genoemde experimenten niet.
 • chaima aakouk
  Ik wil graag afvallen en zou het willen testen als dat kan ik hoop dat het ook zo'n positieve effect heeft op mij