Resultaten testpanel Tijdschrift.nl

581 testers
7.5

Lees hieronder eerst de resultaten van het testpanel voor de Tijdschrift.nl app en daaronder de resultaten van het testpanel voor de webversie van Tijdschrift.nl.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • saskia
  ik vond het geweldig op m'n tablet.alles werkte goed.(nou is m'n tablet vrij nieuw).helemaal enthousiast.nou liep m'n beoordeling versturen niet goed dus doe ik het maar zo.groetjes
 • Coby
  "alle mensen die zich hadden aangemeld mochten testen"? IK had me wel opgegeven maar helaas niets meer van gehoord. hoezo dan allen mochten testen.
  • Rebecca
   Hi Coby, Zou jij misschien in een mailtje naar info@hettestpanel.nl het mailadres willen sturen waarmee je een profiel hebt? Dan ga ik even voor je uitzoeken wat er mis is gegaan. Groetjes, Rebecca - Redactie hettestpanel.nl
 • Anneke
  Ik vind het te klein voor mijn telefoon, Ik heb geen tablet dus is het niets voor mij,over de app zelf ben ik tevreden laad snel de tijdschriften ik mis wel een tijdschrift om bv te haken of te breien.
 • Hennie
  Nee ik heb het wel eens geprobeerd maar ik ga toch echt voor de papieren versie maar dat zal wel aan de leeftijd liggen.
 • Marjoleine
  Helaas, niet mijn ding . Beslist niets voor de smartphone en op de tablet.....ik heb 1 Panorama gelezen
  • Jooske
   Ik vind het geweldig. Een FLOW zal je wel van papier willen hebben vanwege de knutseldingen erin, maar om de artikelen te lezen prima. Veel andere tijdschriften zijn prima te doen. Op een smartphone iets aan de kleine kant, zou de app zeker ook op een tablet zetten. Er zijn natuurlijk meer opties. Het is juist het gemak van mobiel. Anders zou op de pc zetten ook iets zijn. Ik zou zeker besparen op veel papieren abonnementen. Gemak, papier, bomen, ruimte. Want mooie tijdschriften kan ik echt heel moeilijk afscheid van nemen. Ook al lees ik die echt niet meer dagelijks. Dus digitaal bespaart dat probleem aanmerkelijk.