Robijn intense Zwitsal: heerlijk zacht en langdurige frisheid

82 testers 82% beveelt het aan
8.1

Robijn-wasverzachter met de heerlijke geur van Zwitsal, die gebruik je toch gewoon voor alle was? 6 op de 10 testers ruikt de geur zelfs nog na een week.

De geur Zwitsal, blijft je altijd bij. Zo heerlijk fris en zacht. Met Robijn Zwitsal intense draag je deze heerlijke geur de hele dag bij je. Zeker als je niet alleen de wasverzachter maar ook het bijpassende wasmiddel van Robijn Zwitsal gebruikt, zoals 87% van de vrouwen die het product voor ons hebben uitgeprobeerd.

Na een week is nog steeds de intense geur van Zwitsal aanwezig
Het genieten begint al als de was uit de machine komt, vindt 95%. ‘Ik vind het fijn dat tijdens het drogen in de wasdroger het hele huis naar Zwitsal ruikt’, zegt Marenske (37). Maar ook na een week is de frisse geur nog te ruiken, zegt meer dan de helft. ‘Lakens en handdoeken in de kast blijven veel langer fris’, aldus Bianca (30).

Voor alle was
‘Heerlijk’, ‘baby’ en ‘fris’ zijn producteigenschappen die als eerste opkomen bij de 82 vrouwen die Robijn Zwitsal hebben getest. Maar niet alleen babykleertjes gaan er heerlijk van ruiken. Ruim driekwart van de testers gebruikt Robijn Zwitsal wasverzachter voor alle was, dus ook voor de eigen kleding, beddengoed en handdoeken.

Minder nodig voor een intensere geur
Driekwart van de vrouwen vindt het fijn dat de Zwitsal-geur van Robijn intense nog meer aanwezig is dan bij de bestaande niet-extra geconcentreerde. ‘Je hebt weinig nodig’, zegt Chantel (44). ‘De geur en zachtheid blijven ook bij een kleinere hoeveelheid.’ Annemarie (33) vindt de geur wel erg sterk, net als Nienke (38). ‘Maar voor baby- en kinderkleding vind ik dat juist wel lekker.’

4 op de 5 vrouwen zou Robijn Zwitsal intense zelf ook kopen. ‘Een lekkere frisse geur, mijn was voelt heerlijk zacht aan, een plezier om mee te wassen’, zegt Linda (35).

Meer weten over Robijn? Klik dan hier!

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • harry
    Dolgraag proberen
  • Trijnie
    Ik zou graag testen ,ik ben erg benieuwd!!!
  • Zaicha
    Helaas kan ik niet meer deelnemen. Ik ben ook erg benieuwd naar dit product.