Testresultaten: Samsung AddWash “Nooit meer zonder!”

Een vergeten sok of extra wasmiddel toevoegen of een jurkje dat alleen hoeft mee te spoelen of centrifugeren. Gewoon omdat het kan met de nieuwe functie AddWash van Samsung. Alle tien testers van Hettestpanel.nl zijn enthousiast over de vijf typen* wasmachines die zij probeerden.

‘Werkt super’, zegt Felicitas (27), een uitkomst volgens Monique (37) en Claudia (42) noemt de Samsung AddWash een topuitvinding. Daphne: (45): “Met moderne snufjes als Smart Control en de AddWash zeker een aanwinst voor drukke en jonge gezinnen.” Volgens Christel (34) is de wasmachine uniek en vernieuwend. “Het design is mooi strak en het besturen via de app is heel fijn en scheelt tijd. De AddWash weegt zelf de was, waardoor voor kleine wasjes  tijd, water en energie worden aangepast. De grote trommel kan ook dekbedden aan.” 

“Handig in gebruik” – Edgar (44)

Goed schoon
Bij 90% overtreft het resultaat bij wassen op lage temperaturen hun verwachting en 9 op de 10 vindt de wasmachine eenvoudig in gebruik.
Iete (32): “De was komt er prima schoon uit.” Claudia (42): “Zelfs op een kort programma ook goed schoon. Gebruiksvriendelijk, een handige grote deur die helemaal open kan. Stil en energiezuinig in gebruik. Enorme keuze in programma’s. Ik ben zeer enthousiast.” Felicitas (27) is blij met de Eco-Bubble-technologie: “Voor extreem vieze was kun je bijvoorbeeld de temperatuur en het aantal spoelbeurten wijzigen.”


Smart Control
Alle testers zouden anderen Samsung AddWash aanbevelen. Edgar (44) is vooral enthousiast over de Smart Control: “Ik zou de minder uitgebreide modellen ook uitrusten met de Smart App. Past helemaal in deze tijd.” Christel (34) vult aan: “De AddWash loopt qua techniek voor op de concurrent!”

*Op kieskeurig.nl vind je alle resultaten van deze test. Klik op het onderstaande type voor de productpagina van het desbetreffende type. Wil je een samenvatting zien van alle resultaten op Kieskeurig, ga dan naar: Kieskeurig Samsung Addwash testpanel

WW12K8402OW
WW80K7605OW
WW80K6404QW
WW80K6405SW

WW70K5400WW

Helaas je kunt niet meer deelnemen!