Onderzoek: Met wie ga jij het liefst op vakantie?

Reismaatje: geschikt of ongeschikt?

Vakantie, altijd een fijn moment om naar uit te kijken. Als je al weet met wie je gaat! Als je een relatie hebt, is de kans groot dat je met je partner gaat. En anders moet je in je vriendenkring op zoek naar een geschikt reismaatje. Maar met wie kun jij het beste op vakantie qua voorkeuren, ritme en bestemming? Want je wilt ook met een fijn gevoel terugkijken op  je reis.

Vul onze vragenlijst nu in om te ontdekken welk reistype jij bent, en kom alvast (of blijf nog even) in de vakantiestemming!

Schiphol heeft een nieuwe Facebook applicatie, Reismaatjes.
De Facebook app Reismaatjes biedt de mogelijkheid om op een ludieke manier te testen wat voor type reiziger jij bent. Vervolgens kun je vrienden uitnodigen om de test ook te doen, om zo uiteindelijk te bekijken hoe jullie met elkaar matchen als mogelijke reismaatjes.

Vul de vragenlijst in en maak kans op een voucher t.w.v. €20!
Klik hieronder op "Schrijf je nu in" om naar de vragenlijst te gaan en te delen wat voor reistype jij bent.

Onder de respondenten van deze vragenlijst worden 20 vouchers t.w.v. €20 verloot, te besteden op Schiphol Plaza! Indien jij één van de winnaars bent, word je hiervan per email op de hoogte gesteld. 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Ineke Broekaart
  Ik heb ook vaak als ik het formulier wil invullen dat het weg is!! En krijg dan te lezen dat ik ingeschreven ben!!
 • Herma Scholten
  een reismaatje heb ik wel, alleen geen geld om een reis te realiseren!!
 • Trees Korving
  Ik heb me al aangemeld voor "reismaatje". Blijkbaar ging er iets verkeerd,want ik had de vragenlijst nog niet ingevuld. Misschien herkansing?
  • Jose Van Leerdam
   Bij mij gebeurde hetzelfde. Ik wacht nu maar even af.
  • Monique Debie
   Idem