Testresultaten: Sony Headphone “Mooie vormgeving en prima geluid”

Stijlvol, comfortabel en stoer. De MDR-XB650BT Headphone van Sony in het kort. Tien muziekliefhebbers probeerden hem drie weken uit. Onderweg, op school of werk en tijdens het klussen en sporten. Conclusie: “Zeker een aanrader!”

Enthousiast en zeer tevreden zijn alle tien testers absoluut. Ze vinden de Sony Headphone allemaal stijlvol en makkelijk in het gebruik. 80% vindt het draagcomfort erg prettig. “Het geluid is goed en je sluit je prima af van de buitenwereld,” vindt Twan (27). “Ik heb ook niet het idee dat anderen om me heen de muziek horen. Ik vind het handig dat de headphone draadloos is, waardoor ik nergens achter of aan blijf hangen.”

Bluetooth
Het diepe, krachtige geluid van de vernieuwende Extra Bass, speciaal voor dancemuziek gemaakt, gooit hoge ogen bij het testpanel. Negen van de tien testers vindt dat de Sony headphone een goede Bass heeft. “Zeker een aanrader voor mensen die met muziek werken of dansen, zoals ik,” zegt Jorge (19). Volgens Wesley (33) moest er bij andere stijlen dan dance wel ge-tweaked worden“Heel positief vind ik de mogelijkheid tot het koppelen aan verschillende bluetooth-apparaten. PlayStation, Blueray-speler, laptop, telefoon, tablet. Alles werkte.”

Uren luisteren
De Sony Headphone biedt urenlang luistercomfort. Alle testers zijn (helemaal) tevreden over de accuduur. Bovendien vinden ze allemaal dat hij een mooi helder geluid heeft. “Ik werd omver geblazen toen ik deze vette headphone aanzette,” zegt Diederik (20). Het geluid was heerlijk. Ik wilde alleen nog maar uren muziek luisteren.” Walaa (30) heeft meerdere headphones maar deze Sony overtreft ze allemaal. Ineke (23) had niet verwacht dat de kwaliteit zó goed zou zijn. En Jennifer (26) zegt: “Mooi geluid. Het lijkt net of het van alle kanten komt.”

Wil je ook een Sony Headphone proberen, klik hier. 
Op kieskeurig.nl vind je alle resultaten van deze test. Lees het hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Evelien Kingma
  Dit zou perfect wezen voor tijdens het wandelen met mijn hond! Luister graag muziek wanneer ik aan het lopen ben, grote hond met veel energie dus dit zou zeer welkom zijn!
 • Rémy Houben
  Deze zou ik graag tijdens mijn trip naar Hongkong willen testen!
 • gerty kardol
  ja wil heel graag testen koop me misselyk aan headphones voor de playstation 4
 • Martin van der Heijden
  Ik test hem graag ben vreselijke muziek fanaat
 • Wilma Arlar-Verhoeven
  Die wil ik graag testen!