Stapelgekke Speed Cups getest: winnen van papa met razendsnel stapelen

8.4

Stapelgekke Speed Cups krijgt van ons kritische testpanel gemiddeld een 8,4! Dan moet het wel een superleuk spel zijn.

Wat doe je op zondagmiddag als het buiten koud en nat is? Dan blijf je binnen en doe je iets gezelligs met het gezin. Tijd voor spelletjes! Liefst een spel dat geschikt is voor kinderen, maar dat je ook als volwassene fanatiek kunt meespelen. Stapelgekke Speed Cups is bij uitstek zo’n spel. Ons testpanel is razend enthousiast. Het spel scoort gemiddeld maar liefst een 8,4!

Reactiesnelheid, concentratie en behendigheid
Stapelgekke Speed Cups is het nieuwste spel van 999 Games, bekend van het populaire Halli Galli. Ook bij Stapelgekke Speed Cups draait het om reactiesnelheid, concentratie en behendigheid. Hierin doen kinderen niet onder voor volwassenen. En daarom is het razend spannend voor iedereen. Het hoge rapportcijfer onderstreept dit. 85% van de testers geeft het spel een 8 of hoger. De jongste speler in het testpanel is 6, de oudste 70!

Mooi spel!
Het spel is mooi uitgevoerd, vindt het testpanel. Vrolijk, kleurrijk en van goed kwaliteit. “Het is een mooi uitziend spel”, zegt een van de testers. “Een grappig, gezellig spelletje voor jong en oud.”

De spelregels zijn eenvoudig, dus je kunt snel van start. “Het duurt niet zo lang, is makkelijk te begrijpen voor alle leeftijden, toch spannend, snel op te starten”, licht een van de testers toe. Gekleurde bekertjes, kaarten met een opdracht en een ferme klap op de bel als je denkt dat je het goed hebt. “Door de snelheid die nodig is om te winnen, komt je adrenaline bovendrijven.”

Leuk én leerzaam
Stapelgekke Speed Cups vraagt veel van de spelers en is leerzaam. “Spannend, goed om kleuren te leren, goed om te concentreren, goed voor oog hand coördinatie”, zegt een van de testers. “Leuk, werden er vrolijk en enthousiast van. Helpt je hersenen goed aan het werk te zetten en je te concentreren. Het competitie-element is enthousiasmerend.”

85% van de testers zou Stapelgekke Speed Cups kopen. Sinterklaas en de Kerstman kunnen het spel dus maar beter ruim inslaan. Laat die koude, natte zondagmiddagen nu maar komen.