Sun Extra Power Gel: het voordeel van vloeibaar

De Extra Power Gel van Sun is makkelijk te doseren en dus ook geschikt voor de kleinere en snelle vaat. Ruim de helft van de testers wil hun huidige vaatwasmiddel ervoor inruilen.

Extra Power Gel is het nieuwste product van Sun. Dit all-in-1 vaatwasmiddel biedt de krachtige reiniging die je van Sun gewend bent én is vloeibaar. Hierdoor kun je het makkelijk doseren. Perfect dus voor kortere programma’s (95 procent) of halfvolle of kleinere vaatwasmachines (97 procent), vindt een ruime meerderheid van de 442 vrouwen die het product twee weken lang hebben getest. Ruim de helft zou hun huidige vaatwasmiddel er zelfs voor inruilen.

Handig als je maar weinig nodig hebt
89 procent van de testers bindt dat Sun Extra Power Gel gemakkelijk te doseren is, zonder te knoeien. “Het reinigt uitstekend en bij een halfvolle machine of licht vervuilde vaat is een klein beetje gel voldoende om een goed resultaat te krijgen”, zegt Carla (41).

Stralende vaat, zonder resten
Is de gel van Sun net zo goed als het poeder en de tabletten? Bij 95 procent van de testers kwam de vaat perfect schoon uit de machine. “Met name op theebekers blijven altijd wel wat theevlekken achter, maar niet met Sun Extra Power Gel”, zegt Betty (61). De vaat ruikt ook schoon, vindt 93 procent.

Gemiddeld rapportcijfer: 7,7
88 procent gaat Sun Extra Power Gel vaker gebruiken, naast of in plaats van hun huidige vaatwasmiddel. Petra (33) vindt het lastig om in te schatten hoe lang een fles Sun nog meegaat. Dat is inderdaad makkelijker met poeder en zeker met tabletten; gewoon even tellen. Gelukkig kun je door het venster op de zijkant van een fles Sun Extra Power Gel zien hoeveel er nog in zit. Bovendien: met een extra fles op voorraad grijp je nooit mis.

Lees hier alle resultaten

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Oenita Sarjoe
    Dit wil ik ook graag testen
  • Samantha Morris
    Nou, dan ga ik hem dan ook maar eens testen!
  • Dinie Dalsem
    ik wil deze ook graag testen Dinie