Resultaten: ASUS ZenFone 3

Mooi, luxe, makkelijk en snel. Computerproducent ASUS lanceerde eerder dit jaar haar eerste smartphone in Nederland: de ASUS ZenFone3. Colin, Jessica, Joanna, Mathieu en Natasha probeerden hem voor hettestpanel.nl twee weken lang uit. Hun cijfer: een mooie 8,2!

De vijf testers vinden de camera van deze smartphone (zeer) goed en geven aan dat het beeld van de ASUS ZenFone3 scherp wordt weergegeven. Jessica (27): “De camera is echt heel goed en de verfraaiing bij foto's werkt top. Ik ben nog nooit zo knap geweest!” Volgens Natasha (24) maakt de frontcamera heel mooie en scherpe foto's. “De kleuren op het scherm zijn ook erg mooi en goed,” vult Colin (22) aan. “Goede beeldkwaliteit en goed geluid.”

Veel opties en instellingen
Alle testers vinden de ASUS ZenFone3 gebruiksvriendelijk. “Hij ligt lekker in de hand en de vingerafdrukfunctie werkt erg goed,” aldus Natasha (24). Mathieu (35) vond de vingerafdruk aan de achterkant van het toestel ideaal en heeft deze veel gebruikt. “Mooie , snelle, gebruiksvriendelijke telefoon met veel opties en instellingen,” concludeert hij. “Twee weken zijn eigenlijk te kort om alles uit te proberen.” Joanna (33) vond de installatie erg eenvoudig. “Voelt comfortabel aan. De batterij gaat lang mee en laadt snel op. Topproduct.”

Glazen design
Het oog wil natuurlijk ook wat. Jessica (27) vindt het design van de ASUS ZenFone3 erg mooi en volgens Joanna (33) ziet de smartphone er luxueus uit. Degelijk én stijlvol. Colin (22) is vooral blij met de mooie glazen voor- en achterkant, terwijl dat juist voor Natasha (24) en klein minpuntje is. “Hierdoor blijft of wordt hij de hele tijd vies.”  
 

Meer informatie over Asus? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Credits voor de opmerking: "Ik ben nog nooit zo knap geweest." :respect:
  • Dinie Dalsem
    zou graag reactie willen geven ,maar heb hem niet gehad. dini01