Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test de nieuwe reinigingsdoekjes!

Wij mogen 360 testers selecteren voor het reinigingsdoekjes testpanel. Ze zijn nieuw op de markt dus jij kan ze voor het eerst uitproberen. Het gaat om drie verschillende reiningsdoekjes.
Wil jij deze reinigingsdoekjes testen? Geef je dan op voor dit testpanel.

Productinformatie
Micellar gezichtsreinigingdoekjes:

Deze gezichtsreinigingsdoekjes met kamille & katoen extracten zijn parfumvrij en verwijderen op een milde wijze vuil en make-up, ook geschikt voor waterproof make-up. Ze zorgen voor een verfrissend en comfortabel huid na iedere reiniging. Dermatologisch getest en alcohol vrij. Geschikt voor de normale en gevoelige huid.  De doekjes kunnen gebruikt worden voor gezicht, hals en rondom de ogen. Na gebruik verpakking goed sluiten om uitdroging te voorkomen.

Charcoal gezichtsreinigingsdoekjes:
Deze gezichtsreinigingsdoekjes met houtskoolpoeder verwijderen make-up grondig, zelfs effectief voor waterproof make-up. Houtskoolpoeder heeft een absorberend vermogen en zuiverende eigenschappen. Deze doekjes zijn geschikt voor de normale en gecombineerde huid. De doekjes bevatten geen alcohol en zijn dermatologisch getest.  De doekjes kunnen gebruikt worden voor gezicht, hals en rondom de ogen. Na gebruik verpakking goed sluiten om uitdroging te voorkomen.

Tea-Tree gezichtsreinigingsdoekjes:
Deze gezichtsreinigingsdoekjes met Tea-Tree olie verwijderen make-up en pakken onzuiverheden aan. Het zorgt ervoor dat je huid fris en schoon aanvoelt. Deze doekjes helpen bij het weghouden van pukkeltjes en zijn geschikt voor de normale en gecombineerde huid. De doekjes kunnen gebruikt worden voor gezicht en hals, vermijd contact met de ogen. De doekjes zijn dermatologisch getest en alcohol vrij. Na gebruik verpakking goed sluiten om uitdroging te voorkomen.

Na twee weken elke dag het reinigingsdoekje te hebben getest ontvang je van ons een vragenlijst waarin je jouw ervaringen kunt delen.

Wil jij deze reinigingsdoekjes testen? Meld je dan snel aan en wie weet word jij geselecteerd!

NB. Je wordt geselecteerd voor één van de drie producten op basis van welk huidtype jij hebt.
NB. Reinigt en verwijdert make-up in een handomdraai.​

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!