Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test het nieuwe wasmiddel van Seventh Generation!

Koop jij regelmatig ecologische producten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken 120 testers die het nieuwe wasmiddel van Seventh Generation willen testen! Het gaat om de Color variant met frisse oranjebloesem geur.

Productinformatie
Nieuw in Nederland; Seventh Generation! 
Seventh Generation maakt al 25 jaar ecologische producten, zonder in te leveren op kwaliteit. Het merk staat voor een ‘Schoon Huis én een Schone Wereld’ door producten te maken die echt goed werken en door in alles rekening te houden met de impact op het milieu. Zo is de fles van Seventh Generation Vloeibaar Wasmiddel gemaakt van 99% gerecycled plastic en bevat het een voor 97% plantaardige formule zonder synthetische geuren en kleurstoffen. Alle Seventh Generation producten zijn vegan en nooit op dieren getest. 

Wil je graag ontdekken of dit wasmiddel iets voor jou is? Geef je dan op voor dit testpanel en wie weet mag jij dit product twee weken lang testen!  

Let op! Zorg dat het correcte adres in je profiel staat, wij versturen testpakketten maar eenmalig. 

Klik op DOE MEE en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien.

 

 

Helaas de deelname is nog niet geopend!