Test jij binnenkort de capsules van Gran Maestro Italiano?

Koffieliefhebbers opgelet! Wij zijn op zoek naar mensen met een Nespresso® zetsysteem thuis. Heb jij er één thuis? Lees dan snel verder!

Wij zoeken mensen met een Nespresso® capsule koffiezetapparaat thuis en die het leuk vinden om de capsules van Gran Maestro Italiano te testen. Als je wordt geselecteerd ontvang je via de mail een unieke code waarmee jij zelf jouw gratis testpakket kunt bestellen. In dit pakket zitten twee verschillende soorten capsules, namelijk Espresso Forte en Ristretto. 

Productinformatie
Esporesso Forte: Liefhebbers van krachtige espresso opgelet: deze 100% arabica Gran Maestro Italiano Espresso Forte zijn speciaal voor u gebrand! 
Ristretto: De Gran Maestro Italiano Ristretto is een krachtige aromatische dark roast koffie met een intens, zuidelijk Italiaans karakter. Een mooie blend van robusta en arabica bonen. Hier krijg je een fijne kick van! 

Foto's en filmpjes
Wij vinden het erg leuk als je tijdens deze test foto's en filmpjes maakt van jouw deelname aan deze test. Je kunt in de vragen hierna aangeven dat je dit gaat doen!

Meld je aan vóór 21 juli en wie weet test jij binnenkort de koffie capsules van Gran Maestro Italiano. 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!