Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij binnenkort de dag- en nachtcrème van Vichy?

Ben jij een vrouw en zit je op dit moment in de overgang? Dan is dit product mogelijk iets voor jou! 

De overgang heeft zichtbaar invloed op de huid, zoals een droge of verslapte huid. De Neovadiol-lijn van Vichy gaat de tekenen van de overgang op de huid tegen door de dichtheid, volume en helderheid van de huid te verbeteren. 
Wij zoeken 30 vrouwen die dit product voor Vichy willen testen!

Let op: Naast een vragenlijst ontvang je van ons ná de testperiode óók een link waar je jouw mening over het product moet geven. Deze review is verplicht. Geef je deze review niet? Dan kunnen wij jou in de toekomst helaas niet meer selecteren voor andere testpanels. 

Productinformatie: 
Neovadiol Substitutief complex is specifiek geschikt voor vrouwen tijdens de overgang. Het bevat actieve ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun complementaire werking en effect op de zichtbare gevolgen van huidveroudering. De formule bevat Hedione, HEPES en Hydrovance gecombineerd met Pro-Xylane. Dit unieke complex helpt om de huiddichtheid te verbeteren, haar te verstevigen en te voorzien van hydratatie. Daarnaast is de lichte, gel-achtige textuur die de huid niet afsluit heerlijk in het gebruik, óók tijdens die vervelende opvliegers.

Helaas de deelname is nog niet geopend!