Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij binnenkort de koffiebonen van Gran Maestro Italiano?

Koffieliefhebbers opgelet! Wij zijn op zoek naar mensen met een bonenmachine thuis. Heb jij een bonenmachine thuis? Lees dan snel verder!

Wij zoeken mensen met een bonenmachine thuis en die het leuk vinden om de koffiebonen van Gran Maestro Italiano te testen. Als je wordt geselecteerd ontvang je via de mail een unieke code waarmee jij jouw gratis testpakket kunt bestellen. In dit pakket zitten drie verschillende soorten koffiebonen, namelijk Decafinato, Originale en Espresso Forte. 

Productinformatie
Decafinato: De Decafinato is een aromatische cafeïnevrije koffie met een medium body en een bloemig, fruitig karakter. Een echte Italiaanse 100% arabica koffie, maar dan cafeïnevrij!
Originale: De Gran Maestro Italiano Originale is een medium roast van 100% arabica bonen en is afkomstig uit de beste koffiegebieden van Colombia en Brazilië.
Espresso Forte: Liefhebbers van krachtige espresso opgelet: deze 100% arabica Espresso Forte is speciaal voor u gebrand! Alle smaken zijn prachtig in balans.

Meld je aan vóór 28 april en wie weet test jij binnenkort de koffiebonen van Gran Maestro Italiano. 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!