Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij binnenkort de nieuwe anti-transpirant van Hidrofugal?

Voor dit nieuwe testpanel zijn wij op zoek naar 200 enthousiaste vrouwen die mee willen doen aan het testen van de nieuwe anti-transpirant van Hidrofugal! Ben jij benieuwd naar dit nieuwe product? Lees dan hieronder verder!


Doelgroep
Door je hieronder aan te melden, kom je erachter of je tot de doelgroep behoort. We zijn op zoek naar 200 vrouwen, dus wees er snel bij! 

Testen
Als je geselecteerd wordt, wordt het product na enkele dagen thuisgestuurd. Daarna kan het testen beginnen! Na de testperiode van twee weken sturen we je een vragenlijst op, waar je je ervaringen kunt delen.

Productinformatie
Hidrofugal DOUBLE PROTECTION ANTI-TRANSPIRANT DEO biedt een dubbele bescherming: de speciaal ontwikkelde formule met vitaliserende geur biedt betrouwbare bescherming tegen zowel zweten door stress als warmte gerelateerd zweten.
- Sterke anti-transpirant bescherming tegen zowel zweten door stress als warmte gerelateerd zweten
- Vitaliserende geur
- Zonder ethylalcohol
- Huidverdraagzaamheid dermatologisch bewezen
 

Meld je aan vóór woensdag 26 mei en wie weet test jij binnenkort dit nieuwe product!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!