Test jij binnenkort deze Kruidvat siliconen lenzen?

Lenzendragers opgelet! Wij zijn op zoek naar mensen die lenzen dragen. Gebruik jij iedere dag lenzen? Lees dan snel verder! 

Wij zoeken 120 mensen die al siliconen hydrogel maandlenzen dragen of mensen die op zoek zijn naar een ander type lens. Vind jij het leuk om deze siliconen hydrogel maandlenzen van het Kruidvat te testen en heb jij een sterkte tussen de -1.5 en -5? Geef je dan op! Als je wordt geselecteerd ontvang je de lenzen in jouw sterkte bij jou thuis. 

Productinformatie
Kruidvat silicone hydrogel maandlenzen zorgen voor een hydraterende bescherming in het oog. De lenzen bevatten hydroprotect™ waardoor 98% van de water inhoud blijft bewaard na 10 uur dragen van de lens. Dit zorgt ervoor dat de lenzen langere tijd comfortabel gedragen kunnen worden. Dankzij het Silicone hydrogel materiaal krijgen de ogen onder alle omstandigheden voldoende zuurstof.

Meld je voor 6 mei aan en wie weet test jij binnenkort de siliconen hydrogel lenzen van Kruidvat.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • A
  Ik zou heeeeeeel graag meedoen, maar ik het sterkte - 1,25 :(
 • Sylvia
  Ik ben echt op zoek naar nieuwe lenzen. Heb al lenzen vanaf mijn 14de maar merk dat mijn normale lenzen niet meer aan mijn eisen voldoen, droog, geirriteerd terwijl ze net nieuw zijn. (3 maanden)
 • Martha
  ik wil heel graag testen
 • Carola
  Jammer dat je niet kan kiezen uit meerdere sterktes , kan daarom helaas niet mee doen :(
 • Marc
  Ik zou ook graag mee willen doen, echter zijn er geen 1/4 sterktes beschikbaar, ik heb namelijk -2,25 aan beide ogen. Kruidvat lenzen zijn voor mij dus per definitie niet van toepassing, jammer.
 • Leandra
  Jammer dat er maar een beperkte keuze aan sterkte is, heb aan beide ogen -2.75, helaas staat die er niet tussen
 • Cokkie
  Ik draag al lang lenzen. Een 3-maands lens van Kruidvat maakt me nieuwsgierig! Ik gebruik nu daglenzen sterkte - 3.00.