Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij binnenkort deze Kruidvat siliconen lenzen?

Lenzendragers opgelet! Wij zijn op zoek naar mensen die lenzen dragen. Gebruik jij iedere dag lenzen? Lees dan snel verder! 

Wij zoeken 120 mensen die al siliconen hydrogel maandlenzen dragen of mensen die op zoek zijn naar een ander type lens. Vind jij het leuk om deze siliconen hydrogel maandlenzen van het Kruidvat te testen en heb jij een sterkte tussen de -1.5 en -5? Geef je dan op! Als je wordt geselecteerd ontvang je de lenzen in jouw sterkte bij jou thuis. 

Productinformatie
Kruidvat silicone hydrogel maandlenzen zorgen voor een hydraterende bescherming in het oog. De lenzen bevatten hydroprotect™ waardoor 98% van de water inhoud blijft bewaard na 10 uur dragen van de lens. Dit zorgt ervoor dat de lenzen langere tijd comfortabel gedragen kunnen worden. Dankzij het Silicone hydrogel materiaal krijgen de ogen onder alle omstandigheden voldoende zuurstof.

Meld je voor 6 mei aan en wie weet test jij binnenkort de siliconen hydrogel lenzen van Kruidvat.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!