Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij binnenkort drie nieuwe NIVEA Naturally Clean producten?

Voor dit nieuwe testpanel zijn wij op zoek naar jonge vrouwen die mee willen doen aan het testen van NIVEA Naturally Clean! Ben jij benieuwd naar deze drie nieuwe producten? Lees dan hieronder verder!


Doelgroep
Door je hieronder aan te melden, kom je erachter of je tot de doelgroep behoort. We zijn in ieder geval op zoek naar jonge vrouwen. 

Testen
Als je geselecteerd wordt, worden de producten na enkele dagen thuisgestuurd. Daarna kan het testen beginnen! Na de testperiode van twee weken sturen we je een vragenlijst op, waar je je ervaringen kunt delen.

Productinformatie
Reinig en verzorg je gezicht met de nieuwe duurzame NIVEA Naturally Clean reinigingsbars. De producten zijn ontwikkeld voor verschillende huidtypen en -behoeften en biedt een complete reinigingsroutine: twee reinigingsbars en een scrubbar tegen mee-eters. Met verzorgende ingrediënten als zwarte thee extract, amandelolie, bosbessenblaadjes,  druivenpitolie, roos extract en vitamine E zijn de bars zacht voor de huid. Het is NIVEA’s eerste gecertificeerde en plasticvrije* productlijn met een vegan** formule van 99% van natuurlijke oorsprong***. Een duurzaam alternatief voor gezichtsreiniging, zonder in te hoeven leveren op effectiviteit en beleving. 

* excl. coatings, lijm & inkten
**Geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong.
***Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water.
 

Meld je aan vóór dinsdag 13 juli en wie weet test jij binnenkort dit nieuwe product!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!