Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij binnenkort Florena Fermented Skincare?

Wij zijn op zoek naar 220 testers van de onlangs gelanceerde Florena Fermented Skincare lijn! Ben jij een vrouw van tussen de 20 en 49? Lees dan snel verder en maak kans om deel te nemen aan dit testpanel! 


Doelgroep
Door je hieronder aan te melden, kom je erachter of je tot de doelgroep behoort. We zijn in ieder geval op zoek naar vrouwen van tussen de 20 en 49 jaar.

Testen
Als je geselecteerd wordt, wordt het product na enkele dagen thuisgestuurd. Daarna kan het testen beginnen! Na de testperiode van twee weken sturen we je een vragenlijst op, waar je je ervaringen kunt delen.

Productinformatie
Florena Fermented Skincare is een natuurlijk gecertificeerd merk en is ontstaan uit fermentatie en combineert effectiviteit en natuurlijkheid. De producten bevatten gefermenteerde actieve ingrediënten. Fermentatie is een eeuwenoud natuurlijk transformatieproces. Oorspronkelijke ingrediënten worden door dit proces geboost. Hierdoor ontstaan krachtigere, getransformeerde ingrediënten wat een positief effect heeft op het welzijn van je huid. 

Meld je aan vóór donderdag 25 maart en wie weet test jij binnenkort dit nieuwe product!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!