Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij binnenkort L'Oréal Age Perfect?

Wij zijn op zoek naar 100 testers van de nieuwe L'Oréal Age Perfect Collageen Expert verstevigende ampullen! Ben jij tussen de 50 en 65? Lees dan snel verder en maak kans om deel te nemen aan dit testpanel! 


Doelgroep
Door je hieronder aan te melden, kom je erachter of je tot de doelgroep behoort. We zijn in ieder geval op zoek naar vrouwen van tussen de 50 en 65 jaar.

Testen
Als je geselecteerd wordt, wordt het product na enkele dagen thuisgestuurd. Daarna kan het testen beginnen! Na de testperiode van één week sturen we je een vragenlijst op, waar je je ervaringen kunt delen.

Productinformatie
De test bestaat uit het aanbrengen van 7 ampullen, één per dag. Deze ampullen hebben een versterkend effect op dagcrème die al gebruikt wordt. Om deze reden zal er ook dagcrème meegestuurd worden, om tegelijkertijd te testen. De ampullen worden als kuur op de hoofdhuid, en eventueel op de nek of hals, gebruikt. Dat wil zeggen dat je tijdens de testperiode de dagcrème gebruikt, met als aanvulling elke dag één ampul.  

Meld je aan vóór donderdag 25 maart en wie weet test jij binnenkort dit nieuwe product!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!