Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij binnenkort Mimic opvolgmelk?

Samen met Ouders van Nu zijn wij op zoek naar 120 ouders van jonge baby's om de Mimic fles met opvolgmelk te testen! Heb jij een jonge baby? Lees dan snel verder en maak kans om deel te nemen aan dit testpanel! 

Testen
Als je geselecteerd wordt, wordt het product na enkele dagen thuisgestuurd. Daarna kan het testen beginnen! Na de testperiode van twee weken sturen we je een vragenlijst op, waar je je ervaringen kunt delen.

Productinformatie
De Mimic fles maakt gebruik van een cup die mee naar binnen beweegt tijdens het drinken. Hierdoor kan je baby zijn eigen drinktempo bepalen. De fles heeft de drinktechniek en de vorm van de borst gekopieerd. Dankzij het unieke drinksysteem met cups kunnen baby's rustig aan de fles drinken en de brede, zachte speen maakt het makkelijk aanhappen. Je krijgt ook 36 voorgedoseerde cups om de fles mee te vullen. Tijdens het drinken beweegt de cup langzaam naar binnen zodat de druk in de fles constant blijft. Dit zorgt voor een rustig drinktempo en vermindert de kans op krampjes.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!