Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij binnenkort NIVEA Luminous630?

Voor dit testpanel mogen we het nieuwe NIVEA Cellular Luminous630 Corrigerend Serum testen! We zijn op zoek naar 120 enthousiaste vrouwen van 25 jaar of ouder. Benieuwd naar dit nieuwe serum? Lees dan verder!

Testen
Als je geselecteerd wordt, ontvang je het serum na enkele dagen thuisgestuurd. Daarna kan het testen beginnen! De testperiode van dit product is langer dan normaal, namelijk 6 weken. Na deze testperiode van 6 weken sturen we je een vragenlijst op, waar je je ervaringen kunt delen.

Productinformatie
NIVEA Cellular Luminous630® Luminous Anti-Spot Corrigerend Serum werkt in op bestaande pigmentatie om vlekken lichter te maken en te verkleinen, terwijl het de nieuwe melanineproductie in balans brengt om te voorkomen dat pigmentvlekken opnieuw verschijnen. Het serum vermindert vlekken veroorzaakt door de zon, veroudering, hormonale factoren en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen met als resultaat een egale en stralende huid. Na vier weken worden pigmentvlekken zichtbaar minder, en na 12 weken is de grootte van de vlekken zichtbaar verminderd.

Meld je aan vóór woensdag 27 oktober en wie weet test jij binnenkort dit nieuwe product!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!