Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij binnenkort overheerlijke koffie?

Ben jij een echte fijnproever? Dan is dit testpanel iets voor jou! Voor dit testpanel mag je twee smaken koffie gaan testen. We zoeken 500 enthousiastelingen. Meld je snel aan!

Testen
Vul de aanmelding in om te kijken of je mee kan doen aan dit testpanel. Bij de aanmelding kan je twee smaken kiezen die je gratis thuisgestuurd krijgt. Als je geselecteerd wordt, ontvang je een unieke kortingscode, waarmee je de koffie zelf kunt bestellen. Hierna begint de testperiode van 2 weken. Na deze testperiode sturen we je een vragenlijst op, waar je je ervaringen kunt delen.

Productinformatie

Verfijnd, zacht en toch intens; 
Dat is wat je mag verwachten van je kopje Celeste d’Oro. Tijdloze elegantie, koffiesmaken die blijven inspireren. De passie, expertise en aandacht van Celeste d’Oro ligt bij het perfectioneren van de smaak en de beleving van ieder kopje koffie. Zo het merk jou, elke dag opnieuw, schenken wat je het meest verdient: een heerlijk luxemomentje met de premium koffie van Celeste d’Oro. 

Meld je aan vóór woensdag 19 oktober en wie weet test jij binnenkort dit nieuwe product!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!