Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Wil jij kans maken op een CAREBRICK® vochtbestrijding systeem?

Heb jij last van vocht in je huis zo erg dat je vochtvlekken op je muur of plafond hebt? Dan is CAREBRICK® iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar mensen die last hebben van vochtplekken in huis. Het systeem van CAREBRICK® zorgt namelijk voor een natuurlijk verdampingsproces waardoor jij minder last hebt van vochtplekken in huis. Wil jij kans maken om dit systeem te winnen? Lees dan snel verder!

Hoe werkt het?
Wanneer jij vochtplekken in huis ervaart en hier graag iets aan zou willen doen is de gratis vochtinspectie van CAREBRICK®  wellicht iets voor jou.
Je meldt je aan en CAREBRICK® maakt telefonisch een afspraak met jou om een gratis vochtmeting in te plannen.
Wanneer jij n.a.v. de gratis vochtmeting een CAREBRICK®  systeem besluit te kopen ontvang je 10% korting op het totaalbedrag.
Één persoon maakt kans om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen op zijn/haar rekening. Wij mogen namelijk onder alle kopers van een CAREBRICK® systeem één systeem (ter waarde van circa € 2.500,-) GRATIS weggeven.

Let op: Deze aanbieding geldt alléén van 01-11-2019 t/m 30-11-2019.

Productinformatie
CAREBRICK® is de meest structurele en milieuvriendelijke manier om van het vocht in uw woning af te komen. CAREBRICK® is een vochtregulerend systeem dat bestaat uit een element en een keramische koker. Door middel van de natuurlijke luchtstroom vindt er een verdampingsproces plaats.

Wat kan CAREBRICK® voor jou betekenen?
1.Beste oplossing voor optrekkend vocht
2.Beste oplossing voor doorslaand vocht
3.Forse besparing op uw stookkosten
4.Geen schimmel en muffe geur meer in huis
5.Minder vocht in huis
6.Erkend door Stichting Keurmerk Erkend Vochtexpert
7.Waardebehoud van uw woning
8.Milieuvriendelijk
9.Duurzame oplossing
10.Verlaagt de relatieve luchtvochtigheid in huis
11.In één dag te installeren zonder overlast
12.Levenslange garantie

Geef je snel op!

Helaas de deelname is nog niet geopend!