Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij de nieuwe Tempo Natural & Soft zakdoekjes?

Wij zijn op zoek naar 200 testers die de nieuwe Tempo Natural & Soft zakdoekjes willen gaan testen. Lijkt het jou leuk om deze zakdoekjes te testen? Lees dan snel verder!

Testen
Als je geselecteerd wordt ontvang je een een 12-pak Tempo Natural & Soft. Daarna kan het testen beginnen. Gebruik de zakdoekjes zoals je gewend bent en vul na de testperiode van een week onze vragenlijst in.

Natuurlijke vezels

Tempo Natural & Soft zakdoekjes zijn gemaakt met zorg voor jouw huid én het milieu. De vezels zijn 100% biologisch afbreekbaar en van natuurlijke en gecontroleerde oorsprong. Daardoor hebben de zakdoekjes een natuurlijke crèmekleur. Tempo Natural & Soft is vrij van allergenen, geur- en kleurstoffen. Ze zijn dus zacht voor je huid, maar tegelijkertijd sterk genoeg om een wasmachinebeurt te overleven. De zakdoekjes zijn verpakt in recyclebaar plastic, gemaakt van 30% gerecycled plastic om plasticafval te verminderen.  

Foto's en filmpjes
Wij vinden het erg leuk als je foto's en filmpjes maakt van jouw deelname aan de test. Je kunt in de vragen hierna aangeven dat je dit gaat doen.

Meld je aan vóór 8 september en wie weet test jij binnenkort de nieuwe Tempo Natural & Soft zakdoekjes!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!