Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij de supplementen van Just2Bfit?

Dit testpanel verlangt wat activiteit van jullie! Ben je toe aan extra vitamines? Wij zijn namelijk op zoek naar 150 mensen die voor ons de supplementen van Just2Bfit gaan testen aan de hand van een Vitality Check in een Etos filiaal.

Productinformatie
Zelfs voor een gezond persoon is het bijna onmogelijk om via voeding de optimale hoeveelheden voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom kan het nodig zijn om, naast een volwaardig voedingspatroon, extra stoffen binnen te krijgen in de vorm van voedingssupplementen.
De voedingssupplementen van Just2Bfit bestaan uit natuurlijke stoffen die het lichaam goed kan opnemen. De meeste supplementen zijn ter aanvulling op een gezonde voeding, maar sommige mensen hebben altijd extra vitamines nodig. 

Wat is een Vitality Check?
De Vitaliteit Check begint met een meting. Dit kan heel eenvoudig met Biozoom, dit meetinstrument staat in een van de geselecteerde Etos filialen. In dit meetinstrument zit een sensor waar je de muis van je hand op plaatst. De meting vindt plaats via de huid van de hand en duurt ongeveer 2 minuten. Biozoom meet vijf factoren die bepalend zijn voor de vitaliteit.

Hoe werkt het?

  • Je gaat zelf naar één van de geselecteerde Etos filialen om daar een Vitality Check uit te voeren. 
  • De Vitality Check begint met een meting. Dit kan heel eenvoudig met Biozoom, in dit meetinstrument zit een sensor waar je de muis van je hand op plaatst. De meting vindt plaats via de huid van de hand en duurt ongeveer 2 minuten.
  • Je wordt in de winkel begeleid hoe je de Vitality Check uitvoert.
  • Je maakt een foto en/of filmpje van jouw Vitality Check moment.
  • Je deelt de resultaten van de Vitality Check, welke je op jouw mobiel ontvangt met ons via de mail. Wij kunnen daarna de perfecte supplementen die bij jouw lichaam passen versturen.

Is dit testpanel iets voor jou? Meld je dan snel aan en wie weet word jij geselecteerd!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!