Test jij de Tefal ActiFry Express XXL?

We mogen 20 testers selecteren die de Tefal ActiFry Express XXL gedurende een testperiode van 3 weken uitgebreid gaan testen. Vind jij het leuk om voor anderen (gezinsleden, familie, vrienden en/of collega’s) te koken?

Wil jij dit keukenapparaat intensief testen door een grote variëteit aan gerechten te bereiden? Na de testperiode vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review over de combimagnetron op Kieskeurig.nl.

Productinformatie
Met de ActiFry Express XXL kun je eindeloos variëren en een scala aan gezonde én lekkere gerechten bereiden. Je kunt frituren, bakken en roerbakken en je kunt bijvoorbeeld gamba’s, risotto met saffraan, roerbakgroenten, thaise curry’s of bolognesesause bereiden. Ingrediënten kunnen direct in de pan worden gedaan zonder dat de pan voorverwarmd hoeft te worden. De bereiding start direct. Het gerecht wordt gelijkmatig verwarmd dankzij de heteluchtcirculatie en de ronddraaiende pendelarm die automatisch alle ingrediënten keert. Bij de bereiding van diepvriesfriet en snacks, zoals kroketten en bitterballen, is het niet nodig olie of vet toe te voegen. Verse frietjes bereid je in de ActiFry met slechts 3% vet (bij 1,5kg verse frietjes, 10x10mm, gebakken tot 55% gewichtsverlies met 2cl olie). Wil jij dit testen? Geef je dan voor dit testpanel op!

Hoe gaat dit testpanel in zijn werk?

 • Als je één van de geselecteerde 20 testers bent, ontvang je het product op vrijdag 16 september bij je thuis.
 • Je test Tefal ActiFry Express XXL gedurende 3 weken (16 t/m 9 oktober). Je wordt geacht er minimaal 3x per week gebruik van te maken. Kookinspiratie kun je ook halen uit een speciale ActiFry-app.
 • Na 3 weken ontvang je een mail met de vraag of je het product voor een gereduceerd bedrag wilt overnemen. In dat geval ontvang je een factuur. Wil je ActiFry Express XXL niet overnemen, dan wordt het product een week later door een koerier opgehaald (Let op: dit kan alleen als het product in de originele verpakking plus volledige inhoud van de verpakking aan de koerier wordt aangeboden).
 • Na 3 weken, rond 7 oktober ontvang je de reviewvragenlijst en wordt je gevraagd om je mening en ervaring over de ActiFry Express XXL te delen en je review op Kieskeurig.nl te plaatsen.

Meld je nu aan voor dit testpanel dat wij in samenwerking met Kieskeurig.nl uitvoeren. Klik op DOE MEE en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Ghislaine Beijen
  Keileuk ik mag testen. Ik kijk er erg naar uit. Ben erg benieuwt hoe de gerechten allemaal gaan smaken.
 • Ceuk Kokkie
  ben zo benieuwd hoe dat smaakt
 • Wilma Arlar-Verhoeven
  Die willen wij heel erg graag testen!
 • Oh! Wat een uitvinding om mijn tefal collectie mee uit te breiden! En anders een ideaal cadeau voor mijn dochter die binnenkort ik zichzelf gaat wonen/op kamers gaat en dus wel een compacte alles-in-één kunner kan gebruiken. Verantwoorde friet-avondjes en lekkere maaltijden op een gemakkelijke manier bereiden. Wij zijn thuis wel bewust met ons leven en lichaam bezig, waar dit apparaat denk ik zeker aan kan bijdragen. Ik zou heel graag willen testen! En wellicht koop ik hem zelf en één extra voor mijn dochter :).
 • Bianca Van Ewijk
  Volgens mij kunnen hierin geen broodjes of chroissants afgebakken worden en geen cake in gebakken worden omdat die haak in het midden ronddraait. Jammer. Ik heb niet echt interesse in deze actifryer daardoor dus laat deze test schieten.
 • Oscar Varas
  3x per week is wel erg veel gebruik van een hete lucht frituur, geen idee wat ik er zo vaak mee moet maken. Dus deze test laat ik schieten.
 • Dit lijkt me super! Indien het apparaat bevalt, ga ik hem zeker houden! Een cadeautje aan mezelf, omdat ik binnenkort op mezelf ga wonen :).
 • Daisy Igbo
  Leuk nu kan ik eens mijn man en zijn vrienden laten proberen op zijn Nigriaans en voor de kids heerlijke snacks
 • Kirsten Steins
  Klinkt interressant :)
 • De actifry is geweldig, maar 3x per week weet ik niet of gaat lukken. Deze laat ik even overgaan.
 • Renie Van Roij-rutten
  Hoor alleen maar positieve dingen op verjaardagen van vrienden en familie, dus wil hem graag testen.
 • Karin Feij-driessen
  Een collega heeft de actifry en vertelt geregeld hoe geweldig ze hem vindt en wat ze er zoals mee kookt. Ik zou de actifry heel graag zelf willen testen, ik ben niet zo'n keukenprinses, ben vooral van de snelle eenvoudige gerechten en de actifry lijkt me echt een uitkomst hiervoor.
 • Corina Vandebeek
  ohhhhhhh dit wil ik al zo lang..hoor zoveel over airfry .zou dit de 20 september perfect in drie generaties kunnen testen...ons feest....geweldig idee dank u voor kans
 • Cora Doolaard
  Ik wil al zolang een airfryer o.i.d. aanschaffen maar weet maar niet welke, du s ik wil heel graag testen