Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij mee door het lezen van tijdschriften?

Wij zoeken (opnieuw) mensen die willen testen voor Tijdschrift.nl door tijdschriften te lezen op tablet of telefoon. Wil jij een maand lang gratis gebruik maken van tijdschrift.nl? Geef je dan nu op!

Voor de leden die al langer lid zijn van hettestpanel.nl: het klopt dat wij weer een testpanel doen met tijdschrift.nl. Dit omdat Tijdschrift.nl haar app constant wil blijven testen en updaten. Vorige keer al meegedaan? Dan mag je nu gewoon weer mee doen!

Wat is tijdschrift.nl?
Tijdschrift.nl zorgt ervoor dat jij meer dan 75 populaire Nederlandse tijdschriften kunt lezen op mobiel of tablet. Je leest altijd de nieuwste edities waar jij maar wilt.

Testen
Wij zijn op zoek naar mensen die de app van Tijdschrift.nl willen testen. Bij dit testpanel is het belangrijk dat jouw telefoon minstens Android versie 4.4 heeft of minstens IOS versie 9.0.
Als je geselecteerd wordt krijg je per mail een code waarmee je een maand lang gratis tijdschriften kunt lezen in de app. Let wel op: alleen de nieuwste nummers van de tijdschriften zijn te lezen. Dus niet de oude nummers, hier moet je voor betalen. Na de testperiode ontvang je van ons een vragenlijst waarin je jouw mening over de app van Tijdschrift.nl kunt geven. Daarnaast zit je na de testperiode niet vast aan een abonnement, deze proefperiode (van één maand) stopt automatisch. 

Wil jij testen? Geef je dan op! Klik op 'Doe mee', vul de vragen in en wie weet kun jij straks een maand lang tijdschriften lezen!

Helaas de deelname is nog niet geopend!