Test jij Philips Hue White Ambiance Starter Kit?

We zoeken 24 testers die voor ons de nieuwe Philips Hue White Ambiance Starter Kit willen testen gedurende 2 weken. Na een intensieve testperiode vul je de reviewvraegnlijst in en plaats je een review over dit pakket op Kieskeurig.nl

Philips Hue is een systeem met lampen die warme witte, gele tinten kunnen maken die vergelijkbaar is met natuurlijk licht. Je kunt de lampen bedienen via een mobiel apparaat en zo een gepersonaliseerde sfeer creëren. Het starterspakket bestaat uit 2 E27 LED-lampen van 9W, een bridge en Hue switch. Met de verlichting in je huis kun je veel meer doen dan je denkt. De Hue lampen kun je laten synchroniseren met je muziek, televisieprogramma’s of games. Via de gratis Philips Hue app (iOS en Android) kun je deze verlichting volledig regelen. Je kunt een bepaalde sfeer voor ieder moment selecteren. Er zit zelfs een timer- en alarmfunctie en Siri Voice Control (alleen iOS). Daarnaast zijn er nog honderden andere apps beschikbaar waarmee je de lampen ook kunt bedienen.


Wil jij het gemak van de Philips Hue lampen ervaren? Meld je dan nu aan voor dit testpanel wat wij in samenwerking met Kieskeurig.nl uitvoeren.

Klik op ‘doe mee’ en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!