Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij samen met jouw kindje Bonbébé luiers?

Test nu, samen met jouw kindje, de luiers van Bonbébé!

In samenwerking met Ouders van Nu mogen wij 120 ouders selecteren voor dit testpanel. Geef je nu op en wie weet mag jouw kindje binnenkort de luiers van Bonbébé testen! Als je samen met jouw kindje wordt geselecteerd ontvang je zowel maat 2 als maat 3 van de Bonbébé luiers. 

Productinformatie
Bonbébé begrijpt dat je het allerbeste voor je kindje wilt. Daarom zijn de luiers van Bonbébé ultra zacht, ademend, zonder parfumallergenen en bieden ze tot wel 12 uur bescherming door de absorptiekanelen die er voor zorgen dat het baby huidje droog blijft. Zo zorgt Bonbébé voor goede producten, waardoor je je als ouder kan focussen op ontspannen samen zijn met je kindje. Daar hoort samen eten en het verzorgen bij. Maar ook samen gezellig spelen, gek doen, verhaaltjes vertellen, et cetera.

Vul de korte vragenlijst in en hoor rond 15 oktober of je geselecteerd bent. 

Helaas de deelname is nog niet geopend!