Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij VSM Derma Cardiflor crème?

Je hebt het goed gezien, ná vorige week hebben we opnieuw een testpanel met VSM.
Wij mogen weer 125 personen selecteren die Cardiflor willen uitproberen en hun ervaring met ons willen delen, deze keer Cardiflor crème voor de droge en/of gevoelige huid.
Heb jij een droge en/of gevoelige huid en smeer jij je huid regelmatig in om haar extra te verzorgen? Ben je bereid om eens wat anders te proberen en te zien wat een crème met het natuurlijk ingredient, Cardiospermum halicacabum, voor jouw gevoelige huid kan doen? 


Een droge en/of gevoelige huid heb je het hele jaar door, maar stress, kou of juist warmte kunnen ervoor zorgen dat de huid droog, rood en geprikkeld is. Het liefst wil je het dan verzorgen, verzachten en hydrateren. De huid wat rust geven. 

Productinformatie
VSM Derma Cardiflor crème is speciaal voor de verzorging van de droge en gevoelige huid. Cardiflor creme bevat het natuurlijke ingrediënt Cardiospermum halicacabum. Deze verzachtende en hydraterende crème geeft de huid rust en helpt in het behoud van haar natuurlijke balans.

Wil jij weten wat de VSM Derma Cardiflor crème voor jouw huid kan betekenen? Meld je dan nu aan om deze crème te testen. Klik op de button en vul de vragen in!
                                     

Helaas de deelname is nog niet geopend!