Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test nu Apetina® Paneer

Wij zijn op zoek naar véél mensen die Apetina® Paneer voor ons willen testen.

Apetina® Paneer is een kaas, gemaakt van koemelk, die veel wordt gegeten in India. Het woord ‘paneer’ is afgeleid van het  woord ‘panir’, wat kaas betekent. Maar verwar het niet met paneermeel, dat is dus iets heel anders!

Paneer neemt alle smaken en kruiden van curry's en sauzen op waardoor het zich aanpast aan de smaak van het gerecht. Je kunt Apetina® Paneer goed verwerken in een vegetarische curry.

Hoe werkt dit testpanel?
1. Meld je aan. 
2. Wanneer je wordt geselecteerd ontvang je van ons een mail met daarin een unieke code voor het product én een link naar de website waar je het aankoopbedrag volledig kunt terugvragen.
3. Vervolgens koop je Apetina® Paneer zelf in de winkel.
4. Bewaar je kassabon goed!
5. Upload jouw kassabon op de actiewebsite en vul daar jouw unieke code in. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag van het product binnen 48 uur terug op je rekening.  
6. Test het product en vertel hoe je Apetina® Paneer hebt ervaren door de vragenlijst in te vullen. 

Meer weten over het product Apetina® Paneer of benieuwd welk gerecht jij hiermee kunt maken? Klik hier.

Helaas de deelname is nog niet geopend!