Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test nu Biodermal Zonnemousse!

De zon kunnen we helaas niet bestellen, maar wel goede producten die je huid beschermen tegen de zon. Nieuw in het zonsegment zijn de Zonnemousses van Biodermal. Ze zijn niet alleen luchtig en zacht voor je huid, ze geven je huid deze zomer ook nog eens een vitamine boost. Zin om dit product tijdens de meivakantie te testen?

We hoeven niet meer uit te leggen hoe belangrijk het is om je goed tegen de zon te beschermen, tegenwoordig is er een ruime keuze aan producten en texturen om veilig van de zon te genieten. Helemaal nieuw is Zonnemousse SPF 30 van Biodermal. Na crème, milk, spray, lotion en olie ontbrak deze fijne textuur nog in het zonsegment. Als voorproefje op de zomer is de meivakantie natuurlijk het ideale moment om deze luchtige en zachte crème-mousse eens uitgebreid te testen.

[image name=Biodermal format=160 align=left]Zachte huid
De mousse breng je makkelijk aan en verspreidt snel over de huid, dit product is daarom ook ideaal kinderen. De huid voelt direct na het aanbrengen zacht en soepel aan en is voorzien van een goede beschermingslaag tegen schadelijke effecten van zonnestraling en vroegtijdige huidveroudering.

De mousse formules zijn verrijkt met actieve ingrediënten, zoals extracten uit rode bessen en sinaasappel, twee sterke antioxidanten, die de huidconditie een vitamine boost geven. Deze werking wordt versterkt door toevoeging van vitamine C en E.

De zonnig fruitige geur van de zonnemousse past helemaal bij de relaxte en vrolijke sfeer van de zomer. Wij kunnen daarom niet wachten op de eerste zonnestralen.

Wil jij de Zonne Mousse SPF 30 testen?
Registreer je dan nu en meld je aan voor het Biodermal testpanel.

Helaas de deelname is nog niet geopend!