Test nu de all-terrain kinderwagen van Stokke® Trailz™

De veelzijdige, all-terrain kinderwagen voor in de stad, het bos of  op het strand: de Stokke® Trailz™ is klaar voor het avontuur.

Test jij de Stokke® Trailz™, de innovatieve all-terrain kinderwagen. Robuust, makkelijk in gebruik en geschikt voor iedere wandeling, onder wat voor omstandigheid dan ook.

Net zoals alle andere kinderwagens in de Stokke-collectie zijn de reiswieg en de seat hoog. Op deze manier houd je continu contact met je kindje en wordt er op een natuurlijke manier een speciale band opgebouwd.

De Stokke® Trailz™ moet door de grote luchtbanden eenvoudig bestuurbaar zijn en ervoor zorgen dat je kindje heerlijk kan doorslapen. Aangevuld met een ruime, waterdichte boodschappenmand moet de Stokke® Trailz™ de perfecte keuze voor sportieve moeders en vaders die graag met hun gezin in de buitenlucht zijn, ongeacht jaargetijde of ondergrond. Ben jij benieuw naar de Stokke® Trailz™ en wil je graag testen? Doe dan nu mee

Is je kindje 0 tot 6 maanden dan test je de Stokke® Trailz™ met reiswieg. Heb je een kindje vanaf 6 maanden dan je test de Stokke® Trailz™ met seat.

Eind week 43 ontvang je een vragenlijst om je mening te delen. Hebben wij een ingevulde vragenlijst van jou ontvangen, dan mag je de producten houden!

Bekijk hier de resultaten van dit testpanel

[image name=stokkeex format=485 align=left left=5 right=5]

Helaas je kunt niet meer deelnemen!