Test nu een basisset Zon Extra zonnepanelen van Nuon!

De zon is de meest krachtige en duurzame energiebron die we hebben. In één minuut geeft de zon meer energie dan de hele mensheid nodig heeft in vier jaar. Een paar vierkante meter zonnestralen kunnen een gemiddeld Nederlands huishouden al een jaar lang van stroom voorzien. Maak jij al gebruik van zonne-energie?

Nuon biedt je nu de mogelijkheid om gratis zonnepanelen te testen! In samenwerking met langlevejehuis.nl mogen wij één gelukkige selecteren die een Nuon Basisset Zon Extra t.w.v. €2.425 mag testen. Voor de selectie ontvangen wij graag een foto van jou en je gezin en een foto van de buitenkant van je huis (met het dak).


Wat kun je verwachten
?
-    In week 23 zal telefonisch contact met je worden opgenomen als we jou willen selecteren.
-    In de tweede week van juni worden de zonnepanelen op jouw dak geïnstalleerd.
-    Ook zal er een fotograaf langskomen om foto’s te maken van je gezin en de zonnepanelen op je dak.
-    Je hebt dan twee maanden om de zonnepanelen te testen.
-    Begin augustus sturen we jou een vragenlijst om je ervaringen met ons te delen.
-    Jouw ervaringen en de foto's komen uiteindelijk in een online artikel en mogelijk in diverse tijdschriften.
-    Je mag de zonnepanelen houden na het testen.

Wil jij graag een Nuon Basisset Zon Extra testen? Geef je dan op voor dit testpanel!

Check ook meteen hoe duurzaam jij al woont en doe de test op langlevejehuis.nl.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Redactie Hettestpanel
  Indien je de melding krijgt dat je al aangemeld bent voor dit testpanel maar jij dit nog niet hebt kunnen afronden (bijv. omdat je de foto's nog niet hebt toegevoegd) dan kun je inloggen op hettestpanel.nl, naar "mijn testpanels" gaan en daar op de button "vragen" klikken om jouw aanmelding af te maken. Indien je verder nog vragen hebt, kun je mailen naar info@hettestpanel.nl. Met vriendelijke groet, Michelle - redactie hettestpanel.nl
 • Flora Borghans
  Krijg ook de melding dat ik al aangemeld ben, zonder dat ik mijn foto's heb kunnen uploaden?! Redactie: kan iedereen dit alsnog doen om kans te maken!?
 • Hyacint Little
  Hier ook hetzelfde probleem. En het lukt niet meer om toch te uploaden omdat je idd al bent aangemeld. Jammer en oneerlijk.
 • Bernard Stikfort
  redactie: zelfde probleem hier, aangemeld voor het NUON testpanel voor zonnepanelen, maar ik kreeg de foto's niet ge-uploaded...
 • Marlies Vermeulen
  Jammer dat ik steeds geen foto's kan uploaden, ba het proberen daarvan zegt de site ineens dat ik al aangemeld ben voor dit testpannel, jammer.....zo krijg ik naar mijn idee geen eerlijke kans...
  • Ankie Westra
   Ja dat heb ik gister ook gehad dat je geen foto's kan uploaden. Dacht laat ik het vandaag opnieuw proberen maar dan geeft hij aan dat ik al aangemeld ben. Misschien toch zinder foto's ook een kans???