Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken?

Is thee jouw favoriete drankje en kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken?
Geef je dan nu op voor ons testpanel en ervaar zelf de ondersteunende werking van de kruidenmelanges van Pickwick Herbal Goodness!

Eeuwenoude kruidenwijsheden

Wil jij een steuntje in de rug om lekker te kunnen slapen, je weerstand te verbeteren of je concentratievermogen te vergroten?  Sinds mensenheugenis wordt aan kruiden een gunstige invloed op de gezondheid toegeschreven. Pickwick laat deze waardevolle kennis niet verloren gaan. Ontdek daarom de kracht van kruiden met de 5 nieuwe kruidenmelanges van Pickwick. Ze klinken allemaal even goed: Slaap lekker, Weerstand, Passie & Liefde, Concentratie en Spijsvertering. Welk steuntje in de rug kan jij gebruiken?

Kruidengenot

Ervaar de lekkere kruidenmelanges van Pickwick door je hieronder op te geven.  Geef aan welke variant je het liefst zou willen testen. Hettestpanel mag voor alle 5 de Pickwick Herbal Goodness varianten 50 deelneemsters selecteren!

Helaas de deelname is nog niet geopend!