Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Wil jij sterk, vol en gezond haar? Test nu Priorin!

Iedere vrouw wil graag sterk, vol en gezond haar. Drukte, stresssituaties, zwangerschap en bevalling, medicijngebruik, overgang of seizoenwisselingen kunnen echter invloed hebben op een gezonde haargroei. Wist je dat één op de drie Nederlandse vrouwen wel eens behoefde aan ondersteuning voor gezonde haargroei heeft?

De haarwortel is het centrum van de haargroei. Gezond haar begint daarom bij de haarwortel, alleen een gezonde haarwortel produceert sterk, vol en gezond haar. De gezonde haarwortel is stevig verankerd in de hoofdhuid.

Priorin is een voedingssupplement en heeft nu een verbeterde formule met een combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder biotine. Priorin capsules met biotine zijn speciaal ontwikkeld om de haarwortel te voeden en aan te sterken. Het is wetenschappelijk bewezen dat biotine een gezonde haargroei van binnenuit ondersteunt. Je haar voelt vol, sterk en gezond aan.

Voor een goede ondersteuning wordt een kuur van 3 maanden met 2 capsules per dag aanbevolen. Haar groeit langzaam en de haarwortels hebben de tijd nodig om te kunnen herstellen. Priorin is ook geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

[image name=Priorin format=485 left=5 right=5]

Wil jij Priorin 3 maanden testen en jouw mening over Priorin geven? Geef je dan nu op voor het Priorin testpanel!

Helaas de deelname is nog niet geopend!