Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij VSM Derma Cardiflor Forte crème?

Heb jij een eczeem-gevoelige huid en smeer jij plekjes regelmatig in om ze extra te verzorgen? Ben je bereid om eens wat anders te proberen en te zien wat een crème met het natuurlijk ingrediënt, Cardiospermum halicacabum, voor jouw eczeem-gevoelige huid kan doen? Wij zoeken 125 personen die Cardiflor Forte crème willen uitproberen en hun ervaring met ons willen delen.

Een eczeem-gevoelige huid heb je het hele jaar door, maar soms kan stress, kou of juist warmte ervoor zorgen dat de huid droog, rood en geprikkeld is. Het liefst wil je het dan intensief verzorgen, verzachten en hydrateren. 

Productinformatie
VSM Derma Cardiflor Forte crème is speciaal voor de intensieve verzorging van de eczeem-gevoelige huid. Cardiflor Forte bevat een extra concentratie van het natuurlijke ingrediënt Cardiospermum halicacabum. Deze verzachtende en hydraterende crème ondersteunt de natuurlijke vochtbalans en het zelfherstellend vermogen van de huid. 

Wil jij weten wat de VSM Derma Cardiflor Forte crème voor jouw huid kan betekenen? Meld je dan nu aan om deze crème te testen. Klik op de button en vul de vragen in!
                                                                      

Helaas de deelname is nog niet geopend!