Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij binnenkort de yoghurts van Activia?

Test jij binnenkort de yoghurts van Activia? Meld je snel aan!


Testen
Als je geselecteerd wordt, dien je de producten bij Albert Heijn aan te schaffen. Daarna kan het testen beginnen! Na een testperiode van 2 weken sturen we je een vragenlijst op, waar je je ervaringen kunt delen. Je ontvangt het aankoopbedrag na deelname aan dit testpanel terug als punten op je account.


Productinformatie 
We gaan producten testen van Activia, heerlijke milde yoghurt met miljarden yoghurtculturen (probiotica). De Activia Yoghurt Muesli en Activia Yoghurt Lijnzaad en Pruim varianten beschikken over een heerlijke combinatie van milde yoghurt en een mix van granen, noten en rozijnen en is een bron van vezels. Ideaal voor een lekker begin van de dag of als tussendoortje.

Beide producten hebben een unieke EAN code. Dit zijn de cijfers die bij de streepjescode staan. Hiermee weet je zeker dat je het juiste product aanschaft. De EAN codes zijn:
- Activia Yoghurt Lijnzaad en Pruim: 8713788123732 
- Activia Yoghurt Muesli: 8713788122735

 

Meld je aan vóór maandag 28 maart en wie weet test jij binnenkort deze producten!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!