Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij binnenkort deze zuivelproducten?

Test jij binnenkort de zuivel van Arla? Meld je snel aan!


Testen
Voor dit testpanel zijn er verschillende soorten zuivelproducten die getest kunnen worden. Vul de vragenlijst in en kijk voor welk product jij in aanmerking komt. Als je geselecteerd wordt, dien je de producten zelf aan te schaffen. Je ontvangt het aankoopbedrag na deelname aan dit testpanel terug als punten op je account.


Productinformatie maaltijdpotjes
Arla Lactofree is speciaal voor mensen die gevoelig zijn voor lactose. Dat wil zeggen dat deze mensen de lactose (melksuiker), die van nature in melk zit, niet goed kunnen verteren. Dit kan ongemakken geven als buikpijn, misselijkheid, opgeblazen gevoel en diarree na het gebruiken van zuivel. In Arla Lactofree producten zijn de melksuikers met behulp van een gepatenteerde methode omgezet in andere suikers zodat je de producten toch kunt gebruiken als je gevoelig bent voor lactose. Arla Lactofree is échte zuivel, zonder lactose. Het levert je daarom ook al het goede van melk zoals eiwitten, calcium en B-vitamines.

Meld je aan vóór maandag 27 juni aan en wie weet test jij binnenkort dit product!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!