Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Test jij binnenkort een babyfles en fopspeen van MAM?

Test jij binnenkort samen met je kindje het MAM Easy StartTM Anti-Colic Elements babyflesje en MAM Original Elements fopspeen? Meld je snel aan!


Testen
Als je geselecteerd wordt, ontvang je de fles en de fopspeen na enkele dagen thuisgestuurd. Daarna kan het testen beginnen! Na een testperiode van 2 weken sturen we je een vragenlijst op, waar je je ervaringen kunt delen.


Productinformatie
Op zoek naar de juiste zuigfles die je baby instinctief accepteert en die pijnlijke kolieken actief voorkomt?
Het innovatieve bodemventiel zorgt voor een bijzonder gelijkmatige drinkstroom, zonder inslikken van lucht. En de MAM Easy Start™ speen voelt extra zacht en vertrouwd aan en wordt geaccepteerd door 94% van de baby's. Dit wordt ook bevestigd door wetenschappelijke studies. Met de zachte flesspeen die zoveel als mogelijk aanvoelt als mama’s borst, is de fles ideaal in combinatie met borstvoeding. De fles wordt aanbevolen door verloskundigen en moeders. Baby's zijn er gek op! 

En de tandvriendelijke MAM Original fopspeen uit de trendy Elements collectie is de perfecte fopspeen voor uw baby. De extra zachte MAM SkinSoft™ speen voelt zacht en vertrouwd aan, net als mama's borst. Het is bijzonder borstvoedingsvriendelijk. De speenhals van de MAM Original is dun zodat het de tanden niet in de weg zit. Instinctief geaccepteerd door 94% van de baby's!

 

Meld je aan vóór vrijdag 15 oktober aan en wie weet test jij binnenkort dit nieuwe product!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!