Test jij VELUX ACTIVE binnenklimaatbeheersingssysteem?

We hebben weer een leuk nieuw testpanel! Heb jij een VELUX INTEGRA® (elektrisch) dakraam thuis? Geef je dan op voor dit testpanel!

We zoeken 5 mensen die VELUX ACTIVE binnenklimaatbeheersing willen testen. De sensoren monitoren continu de temperatuur, de vochtigheid en het CO2-nivea in huis. VELUX ACTIVE opent of sluit automatisch de dakramen, zonweringen en rolluiken om een gezonder binnenklimaat te creëren. Je installeert VELUX ACTIVE zelf en kunt hem ook bedienen via de app. 

Naast testers zoeken we ook iemand die het leuk vindt om mee te werken aan een video over VELUX ACTIVE. Je kunt in de vragenlijst aangeven of je hiervoor open staat.

Nieuwgierig naar dit product? Geef je dan op voor dit testpanel en klik op 'Doe mee'. 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Danielle
  Zou super zijn heb 4 velux dakramen en 1 zonwering is aan vervanging toe. Zou het graag willen testen .mocht het wat zijn wil ik het ook graag voor de andere ramen
 • Katrien
  Oo dit zou goed uitkomen. Wij hebben momenteel 5 velux dakramen (2 op zolder waar we een nieuwe kamer aan het maken zijn. 1 op de kamer van onze zoon, 1 op de gang en 1 op mijn man zijn kantoor) Ramen genoeg dus waar we dit VELUX INTEGRA® (elektrisch) dakraam op kunnen testen.
 • Nicole
  Te enthousiast meegedaan. De foto van onze sweet16 gedeeld. Onze lieverd doet het licht aan ipv de raambekleding omhoog te doen. Met bewuste ouders niet het gewenste gedrag. Bij het lezen van de te winnen gadget werd ze enthousiast. Met een telefoon waar je u tegen zegt...voor haar sweetsixteen wil ze dolgraag als tester door moeder worden aangemeld. Jammer dat je beide besturingsmeganismes niet kon selecteren want dat zou bij ons ook kunnen....hopelijk is dit onze win kans...
 • Leon
  Zou, inderdaad geweldig zijn daar ik komende winter van plan ben op zolder mijn behandelkamer te realiseren.
 • Fleur (Redactie)
  Dag allemaal, bedankt voor jullie reacties. LET OP: het gaat hier NIET om het testen van een dakraam maar om een systeem op het dakraam. Groetjes, Fleur van hettestpanel.nl
  • Angela
   Als je wel velux dakramen hebt maar geen integra, kun je dan wel aanmelden?
 • sonja
  zou geweldig zijn zijn net bezig de zolder te verbouwen. we hebben nog een heel oud velux raam dat eigenlijk wel aan vervanging toe is.
 • Joukje
  Ah, te laat, net een nieuw dakraam geplaatst. En wat zou zo'n dakraam handig zijn geweest. Vooral omdat ik er bijna niet bij kan om hem goed te openen.
 • Jaimy
  Dit zou ideaal zijn voor onze zolder. Kunnen we er eindelijk een goede mooie en lichte slaapkamer van make !