Testresultaten: Acer Swift 3; ultradun, ultrahandig

De Acer Swift 3 heeft de looks en de specs. Een handige laptop voor overal.
Zes testers gingen voor Kieskeurig.nl twee weken op pad met de nieuwe Acer Swift 3. Ze zijn alle zes (zeer) tevreden over de lichtgewicht laptop met 14” beeldscherm. ‘Hij is licht, klein en mobiel’, zegt Wesley (33). ‘Het toetsenbord tikt lekker. Hij heeft een mooi design en qua specs is hij ook geschikt voor zakelijk gebruik.’

Snel en ongestoord werken
Alle testers zijn (zeer) tevreden over de 7de Generatie Intel® CoreTM Processor. Een ander pluspunt is dat de laptop een USB Type-C poort heeft voor een snelle gegevensoverdracht. Bovendien kun je hem hierdoor makkelijk aansluiten op een extern scherm en snel opladen. De batterij gaat 10 uur mee, zodat je de hele dag ongestoord kunt werken. Handig voor onderweg, in de trein of in een koffietentje. Ook voor thuis is het een fijne laptop.

De laptop is uitgevoerd in een 100% aluminium chassis. Alle testers zijn (zeer) tevreden over het design. "Echt een laptop om mee gezien te worden", vindt Dennie (40).

Bij alle testers voldoet de Acer Swift 3 aan de verwachting. ‘Hij is snel, stil, heeft een strak design en wordt niet heet’, zegt Jan-Pieter (46). Voor Annick (27) geven ‘het design, de snelheid en de accuduur’ de doorslag. Dennie heeft nog wel een verbeterpuntje: het beeldscherm zou wel wat soepeler kunnen bewegen. Maar verder is hij helemaal tevreden.

Benieuwd naar de het complete testrapport? Lees meer op Kieskeurig.nl

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Walter Kweens
    wil het resultaat mee maken