Testresultaten AH luiers

123 testers 80% beveelt het aan
7.7

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Anna
  Ik kon helaas niet op de pagina van ah zelf een review plaatsen. Dan maar hier. Normaal gebruiken we een ander merk, maar voor nood hebben we een pak in maat 6 gehaald. Wat een ongelooflijke €®¢™{¬€¢luiers. Werkelijk ELKE luier lekte door. Ik heb de laatste luiers maar zo in de vuilnisbak gemikt, want ik kon mijn zoontje net zo goed geen luier om doen. Ik kon alles wassen. Kleding, beddengoed etc. Zelfs de bank zat onder de ontlasting. Ook urine hielden de luiers niet. Je kunt beter meteen je 5,99 in de vuilnisbak gooien...
 • Nadia
  Ik gebruik deze al een tijd. Ben er zo tevreden over super zacht en lekt niet door.
 • Joyce
  Heb ze al geprobeerd al is de actie voorbij. Maar zijn niet slecht nee zijn goed beter dan die van de plus of Aldi en Lidl en Kruidvat vind ik toch het fijnste.
 • Linda
  Ik vind deze luiers top. Gebruik ze zowel van de kruitvat als de Albert Heijn. Nooit problemen mee gehad.
 • Jessica
  Ik was niet uitgekozen voor het testpanel, Maar had wel zelf de luierbroekjes maat 6 gekocht voor onze zoon. Wat waren deze slecht!! Ik kon hem en zijn bed minstens 1x per nacht verschonen (soms wel 2 of 3x) omdat alles nat was! Als ik hem geen luierbroek aan had gedaan, was het effect hetzelfde geweest. (Bij de luierbroekjes die hij normaal van de Kruidvat heeft is dat nog nooit gebeurd). Ik ben uiteindelijk teruggegaan naar de AH met de verpakking. Heb ze teruggegeven, een klacht ingediend over de waardeloze kwaliteit en mijn geld terug gekregen.