Testresultaten: Andrélon Verrassend Volume Mousse de ultieme volume boost voor vol en luchtig haar

Haar dat vol en dik aanvoelt en er gezond en verzorgd uitziet. Andrélon Verrassend Volume Mousse zorgt ervoor, vindt 84 procent van de testers.

Als je haar goed zit, heb je het gevoel dat je de hele wereld aan kan. Verzorgd haar met ‘body’, dat willen we. Negen op de tien testers is op zoek naar een stylingproduct dat dit doet en gebruikt hiervoor een mousse. Hoe beoordelen ze die van Andrélon Verrassend Volume? We gaven 167 vrouwen twee weken de tijd om het te testen.

[image name=andrelonquote format=160 align=right left=5 right=5]Meer dan ‘oké’
‘Ik vind de Andrélon Verrassend Volume Mousse heel fijn voor mijn haar’, zegt Hinke (20). ‘Het volume blijft langer zichtbaar dan bij andere mousses.’ Ook Zoë (23) is blij met de mousse. ‘Ik had verwacht dat het een ‘oké’ mousse zou zijn, maar deze is echt geweldig! Geeft onwijs veel volume aan mijn kapsel.’ Bij 8 op de 10 vrouwen voldoet Andrélon Verrassend Volume Mousse aan de verwachtingen of overtreft deze.

Voller dan normaal
Als je van nature geen volle haardos hebt, of je wilt nóg meer volume, dan helpen alle beetjes. Fijn als een stylingproduct ervoor zorgt dat je haar voller en dikker aanvoelt. Andrélon Verrassend Volume Mousse doet dat, vindt een grote meerderheid van ons testpanel. Bij maar liefst 84 procent van de vrouwen die de mousse voor ons hebben getest, valt het haar duidelijk voller dan normaal. ‘Met Andrélon Verrassend Volume Mousse creëer ik volume in een handomdraai’, zegt Denise (24).
[image name=dik format=160 align=left left=5 right=5]
Het ‘geheime’ ingrediënt van Andrélon Verrassend Volume Mousse? Collageen. Hiermee geeft de mousse een volume-effect vanaf de haaraanzet, zodat je haar een volle, luchtige uitstraling krijgt. En dé tip voor het beste effect? ‘Gebruik de mousse tijdens het föhnen van het haar’, zegt Romy (23). Dit zorgt namelijk voor extra volume.’


Ook nieuwsgierig naar de Andrélon Verrassend Volume Mousse? Klik dan hier

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • gerda betgen
  als ik er maar geen droog haar van kryg wil ik wel testen
 • Margot Ten Tusscher
  Ik vind dit product wel meer dan een 7,5 waard. Andrelon verassend volume mousse geeft zoveel meer volume dan een normale mousse of haarlak. Ik gebruikte altijd haarlak, maar mijn kapsel zakte altijd naar een tijdje weer in. Met deze mousse hou ik de hele dag door volume in mijn haar, zonder dat het vettig aanvoelt. Ook voelt mijn haar dikker aan. Ik vind het een topproduct en een echte aanrader!
 • Janneke Beumer
  Ik heb sinds kort de Verleidelijk Kort en de werkt echt voor mij!
 • nen beck
  Dit is supper, zelfs mijn man pak de schuim, ik heb de krullen schuim en wil geen ander merk meer, ben er erg tevreden over!!!
 • Corry Schimmel
  Ben benieuwd of dit iets aan mijn slappe haar zal veranderen zodat het in model blijft!
 • Toos Van Haperen
  heb heel slap en geen volume in mijn haar, dus wil heel graag wat meer volume
 • Toos Van Haperen
  heb heel slap en geen volume in mijn haar, dus wil heel graag wat meer volume
  • Els Van Hensbergen
   Ik heb ook van dat haar en dacht in de winkel ik koop dit product. Maar moet heel eerlijk zeggen dat ik weinig effect zie en ervaar. Kortom: ik had er meer van verwacht.