Testresultaten: Revitalift Laser X3 Double Care werkt direct en blijvend

Een verjongende laserbehandeling maar dan uit een potje. Zo zou je de dubbele werking van L'Oréal Paris Revitalift Laser X3 Double Care kunnen omschrijven. 8 op de 10 Margriet-lezeressen bevelen de crème aan bij andere vrouwen.

De 177 Margriet-lezeressen (30 tot 65 jaar) die aan het testpanelonderzoek meededen, zijn er duidelijk over: ze verwachten dat hun dagcrème rimpels vermindert, de huid voedt en verzorgt, hydrateert, snel intrekt én lekker ruikt. Voor 90% van de vrouwen voldoet Revitalift Laser X3 Double Care van L’Oréal Paris aan deze verwachtingen. Het product is vergelijkbaar met crèmes uit het luxe segment, vindt 82%.

Zichtbare verbetering
Ine (58) had een diepe rimpel tussen de wenkbrauwen en ook de bovenlip vertoonde veel kleine rimpeltjes, vertelt ze. “Na de nieuwe crème enkele weken gebruikt te hebben zag ik zichtbare verbetering en een duidelijke afname van de zichtbaarheid van de rimpels. Ze zijn absoluut minder diep en onopvallender geworden. Ik ben een blij mens!”

Dubbele werking: direct en blijvend
8 op de 10 testers vindt dat Revitalift Laser X3 Double Care doet wat een anti-aging product moet doen. L'Oréal Paris Revitalift Laser X3 Double Care zorgt voor direct en langdurig resultaat. Dat laatste is belangrijk, want het zijn vooral deze diepere rimpels die je ouder doen lijken dan je daadwerkelijk bent. 


Wil (56) zou willen dat de crème bij langer gebruik nog meer effect oplevert. Blijf de crème vooral gebruiken, is ons advies. Grietje (54) vindt het jammer dat ze niet goed kan zien hoeveel er nog in het flesje zit.

Complimentjes
Verder vooral tevreden Margriet-lezeressen.  “Gemakkelijk aan te brengen, smeert fijn uit, voelt fris aan”, zegt Liesbeth (43). “Sinds ik het gebruik zeggen mensen vaak dat ik er goed uitzie.” Een mooier compliment voor je uiterlijk kun je niet krijgen.
77% vindt dat Double Care doet wat zij zoekt in een anti-rimpel verzorging

Prijs/kwaliteitverhouding

Ruim driekwart vindt dat het product een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft.

Meer weten over L'Oréal Paris Revitalift Laser X3 Double Care? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • petra jansen
  Ik Wil heel graag testen!
 • Dinie Dalsem
  KAN IK DEZE OOK NOG TESTEN ALSTUBLIEFT?
  • Nanda D. (Redactie)
   Bedankt voor je interesse! Helaas is dit testpanel al geweest. Hou onze nieuwsbrief en website in de gaten voor toekomstige andere testpanels. Met vriendelijke groet, Nanda - redactie hettestpanel.nl